Tgrt Haber
24 Nisan 2014 08:07

Adaylık için son turlar

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bugün, Köşk seçimleri konusunda bin 100 kongre delegesi ile istişare yapacak.

Adaylık için son turlar
başbakan erdoğan,adaylık,köçk seçimleri,

Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusundaki kararını mayıs ayı sonuna doğru açıklaması beklenen Başbakan Erdoğan bu konuda istişarelerine devam ediyor. Erdoğan, milletvekilleri ve il başkanlarının ardından bugün de büyük kongre delegeleri ile bir araya gelecek. Parti genel merkezindeki toplantıya bin 100 kongre delegesi katılacak. Erdoğan, milletvekilleri ve il başkanlarına sorulan 'Cumhurbaşkanlığı adaylığına kimi görmek istersiniz' sorusunu bu defa büyük kongre delegelerine yöneltecek. Delegelere ayrıca AK Parti'deki üç dönem kuralının kaldırıp kaldırılmaması konusundaki görüşleri de sorulacak.
Ayrıca Genel Merkez kadın kolları ve gençlik kolları MKYK üyelerine yönelik de bir temayül yoklaması yapılacak. Bu temayüller tamamlandıktan sonra ise üç ayrı kamuoyu araştırma şirketine cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda anket yaptırılacak. 9-10-11 Mayıs tarihlerinde de ise Afyonkarahisar'da milletvekilleri ve parti kurucularının katılacağı bir kamp gerçekleştirilecek. Erdoğan, bu süreç içerisinde, Cumhurbaşkanı Gül ile de bir araya gelerek Köşk seçimlerini değerlendirecek. Erdoğan, son kararını MKYK'dan sonra verecek.
Kaynak Türkiye Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...