Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Nisan 2018 10:23

24 Haziran'da kullanılacak oy pusulası ilk kez TGRT Haber'de

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, TGRT Haber Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar'ın sorularını cevapladı.İhlas Medya Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar'ın konuğu olan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, TGRT Haber ekranlarından ilk kez 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak seçimlerde kullanılacak oy pusulalarını tanıttı.

24 Haziran'da kullanılacak oy pusulası ilk kez TGRT Haber'de
abdulhamit gül,tgrt haber

İhlas Medya Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar'ın TGRT Haber Gündem Özel Programı'na konuk olan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, 24 Haziran'da kullanılacak oy pusulasını gösterdi.

Gül, "24 Haziran'da iki tercihte bulunacağız. Tek oy pusulası olmayacak, iki oy pusulası olacak. Bir oy pusulasında cumhurbaşkanı için, ikinci oy pusulasında da partilerin unvanı olacak ve herkes kendi partisinin logosunun altına tercihi yapacak. Cumhurbaşkanının seçileceği oy pusulasında adayların resmi olacak, parti amblemleri olmayacak" dedi.

İşte 24 Haziran'da kullanılacak oy pusulası ve ilk kez TGRT Haber'de..

24 Haziran'da kullanılacak oy pusulası ilk kez TGRT Haber'de

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...