Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Ekim 2014 17:00

Erdoğan, 'Katliamlara sessiz kalanlar Kobani için ayağa kalktı'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Suriye'de 300 bin insanın katledilmesine sessiz kalan dünya, şu anda Kobani'de ayağa kalkmış durumda" dedi.

Erdoğan, 'Katliamlara sessiz kalanlar Kobani için ayağa kalktı'
erdoğan,letonya üniversitesi,kobani,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Letonya Üniversitesi'nde yaptığı konuşmada, "Tüm Avrupa'ya sığınanların sayısı veya Avrupa'nın kabul ettiklerinin sayısı 130 bin. Şimdi soruyorum, acaba Avrupa bu kadar imkanlara sahip olduğu halde niçin kapılarını bu sığınmacılara açık tutmaz? Niçin onları kabullenmez? Veyahutta 'Ey Türkiye sen 1,5 milyon insanı kabul ettin, bize de ne düşüyor? Biz acaba ne gibi katkılarda bulunabiliriz, biz nasıl destekler verebiliriz' diye her hangi bir derdi Batının yok. Başta Avrupa Birliği de buna dahil." dedi.Erdoğan, "Suriye'de 300 bin insanın katledilmesine sessiz kalan dünya, şu anda Kobani'de ayağa kalkmış durumda." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...