Tgrt Haber
31 Ekim 2014 12:21

Davutoğlu, 'Kamu düzeninin bozulmasına izin verilmeyecek'

Başbakan Davutoğlu, Şiddet üzerinden hak talep etmenin dünyanın hiçbir yerinde kabul görmeyeceğini belirterek, kamu düzeninin bozulmasına izin verilmeyeceğini bildirdi.

Davutoğlu, 'Kamu düzeninin bozulmasına izin verilmeyecek'
Başbakan Ahmet Davutoğlu, başbakan açıklama, davutoğlu açıklama,

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Bu olan olaylardan ders alınmadığını gösteriyor. Ben, bütün vatandaşlarımıza başka bir çağrıda bulunuyorum. Hiçbir şiddet olayının içinde yer almamaları gerekir. Şiddet üzerinden hak talep etmek dünyanın hiçbir yerinde kabul görmez, hiçbir demokratik ülkede şiddet kullanılarak, etrafa zarar vererek hak talebi mazur görülemez. Bütün valilerime de gerekli talimatlar gitmiştir. Kesinlikle kamu düzeninin bozulmasına izin verilmeyecek. HDP ve diğer siyasal zeminde mücadele ettiğiniz, siyasi mücadele yürüttüğünüz barışçıl bir siyasi parti olduğunu göstermenin vaktidir." dedi.
Başbakan Davutoğlu, "Bütün vatandaşlarımıza bir kez daha sesleniyorum: Yasal olarak işçilerimize sağlanan imkanları sonuna kadar uygulamaları onlar için bir vecibedir. İşçilerimizden de rica ediyorum kendi haklarının takipçisi olsunlar. Hiçbir şekilde yasal olarak onlara tanınan hakların ihlal edilmesine izin vermesinler." diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...