Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Kasım 2014 10:34

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan borçlu bağkurluya emeklilik müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz ülkeyi nasıl uçuracağız bunu düşünüyoruz, bunu konuşuyoruz, beyler yürütmeyi durdurma kararı veriyor. Adalet arıyorum, adalet. Buna mecburuz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan borçlu bağkurluya emeklilik müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, bağkur, ato, Esnaf ve Sanatkarlar Şurasında konuştu,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ATO'daki Esnaf ve Sanatkarlar Şurasında konuştu. Erdoğan SGK ve Halk Bankası arasında imzalanacak protokol ile bağkur borcu olan esnafa 3 ay ertelemeli 36 vade ile kredi verileceğini duyurdu.  Erdoğan'ın konuşmasından bazı başlıklar şöyle: ""Biz ülkeyi nasıl uçuracağız bunu düşünüyoruz, bunu konuşuyoruz, beyler yürütmeyi durdurma kararı veriyor. Bu bir değil, iki değil, üç değil, dört değil, beş değil, devamlı. Dert başka. Bu noktada izan arıyoruz, bu meseleyi çözmemiz lazım. Belli bir nazarla olaylara bakamazsınız, hakikat gözlüğü ile bakmaya mecbursunuz, onun için adalet arıyorum, adalet. Buna mecburuz" "Mısır'a, Filistin'e, Suriye'ye, Irak'a susmak da mümkün, bu da bir seçenek. Avrupa nasıl susuyorsa nasıl görmezden geliyorsa, biz de susabilir, görmezden gelebilirdik. Ama o zaman büyük devlet olamazsınız." "(Çözüm süreci) Bu işin çerçevesi, sınırları, marjı bellidir. Bu bir pazarlık, taviz, alma verme süreci asla değildir. Silahlar bir kenara konulacak, ne mesele varsa konuşarak, uzlaşarak, siyaset zemininde çözüme kavuşacak. Bunun dışında hiçbir yola, hiçbir yönteme Türkiye Cumhuriyeti asla fırsat vermez, zemin vermez, imkan da vermez."
BAĞKUR BORCU OLAN ESNAFA MÜJDE
SGK Halk Bankası ile protokol imzalayacak. 0,97 faizlİ 36 ay vade ile bağkurlu borçlulara emeklilik hakkını kazandıracak. 279. 422 bağkurlu bu hizmetten faydalanarak emekli olabilecek. Kredi borcunu kredi çektikten 3 ay sonra ödemeye başlayacak

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...