Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Ocak 2015 13:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ikizi kadar benzeyen Suud Prens

Dün hayatını kaybeden Suudi Arabistan Kralı Abdullah'ın cenaze törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Suud prenslerden biri ikizi kadar benziyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ikizi kadar benzeyen Suud Prens
Anadolu,arabistan,Tayyip Erdoğan,Suudi Arabistan,Recep Tayyip Erdoğan

91 yaşında vefat eden Suudi arabistan Kralı Abdullah bin Abdülaziz'in cenaze törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çok yakınında, kendisine neredeyse ikizi kadar benzeyen bir Suudi Prens de yer aldı. Suud Prens ve Erdoğan'ın birbirlerine yakın emsafede bulundukları fotoğraf karesi sosyal medyada yayıldı.
DİKKAT ÇEKEN BENZERLİK
Erdoğan, yeni kral Selman bin Abdulaziz ve kraliyet ailesinin bireyleriyle saf tutarak, önce ikindi, ardından da cenaze namazını kıldı. Suudi prenslerin de saf tuttuğu cenaze namazı öncesi, camide bekleyen Erdoğan ile bir Suudi prensin benzerliği dikkat çekti.
ERDOĞAN'A YAKIN OTURDU
Anadolu Ajansı'nın geçtiği karede, Erdoğan'a çok yakın oturan bir Suudi prens, Cumhurbaşkanı'na olan benzerliğiyle dikkat çekti.(Milliyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...