Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Ocak 2015 10:16

Sancaklı, 'Ya iktidar oluruz ya savaş çıkar'

Eski milli futbolcu Saffet Sancaklı, 7 Haziran’daki seçimlerde MHP’nin ya iktidar ortağı olacağını ya da bu ülkede savaş çıkacağını söyledi.

Sancaklı, 'Ya iktidar oluruz ya savaş çıkar'
milli futbolcu, Saffet Sancaklı, mhp,

Gaziantep’te Şahinbey MHP İlçe Teşkilatı’nın 11. Olağan Kongresine katılan Milli Takım eski sporcusu Saffet Sancaklı açıklamalarda bulundu. Sancaklı, üzerlerine büyük oyunların oynandığını ifade ederek, MHP’yi ve ülkücüleri paralel ilan ettiklerini söyledi. Ülkücülerin paralel devlet olarak faaliyet gösterilmek istendiğini dile getiren Sancaklı, ülkücülerin hiçbir zaman paralel olamayacağını belirtti. Sancaklı, “Ülkücüler devletin ta kendisidir. Bunu herkes böyle bilsin. Operasyon yapıp, bizi itibarsızlaştıracaklarmış.
Bir tane ülkücünün kılına dokunamayacaksınız. Bir tane ülkücüyü alamayacaksınız. Bu söylediğim sözler Türk dünyasının lideri sayın Devlet Bahçeli’nin fermanıdır “dedi.
"SAVAŞ ÇIKAR" İDDİASI
Saffet Sancaklı son olarak şunları söyledi. “Genel Başkanımız diyor ki, ‘ya 7 Haziran’da iktidar ortağı oluruz, ya bu ülkede savaş çıkar. Genel Başkanı’nın ağzından kolay kolay bu laflar çıkmaz. Geldiğimiz nokta ya MHP 7 Haziran’da iktidar ortağı olacaktır, ya da bu ülkede savaş çıkar. O yüzden bugüne kadar bütün seçimler önemliydi. Herkes çalışıp fedakârlık yapıyor. Bu seçimde beygirlerimizin hepsini vermemiz lazım" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...