Tgrt Haber
28 Ocak 2015 12:25

Erdoğan ve Davutoğlu ailece görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu’nu önceki akşam konuta davet etti.

Erdoğan ve Davutoğlu ailece görüştü
cumhurbaşkanı erdoğan, recep tayyip erdoğan, ahmet davutoğlu, sare davutoğlu,

Partisinin grup toplantısında, “Cumhurbaşkanımız ile uyum içindeyiz” diyen Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu’nun, önceki akşam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a ziyarette bulunduğu bildirildi. Davutoğlu çifti, Başbakanlık Resmi Konutu’ndan Erdoğan çiftinin oturduğu eski Dışişleri Konutu’na geçti. Edinilen bilgiye göre, ziyaret daha önce planlanmadan aniden gelişti. Önceki akşam saat 22.30 sularında Bakanlar Kurulu toplantısının ardından konuta geçen Davutoğlu, Başbakanlık konutunun yanında bulunan Dışişleri konutunda ikâmet eden Erdoğan ile telefonda görüştü.
'Sare Hanım'ı alın gelin, görüşelim'
Erdoğan’ın, “Sare Hanım’ı da alın gelin, görüşelim” demesi üzerine ziyaretin yapıldığı öğrenildi. Görüşmede Davutoğlu ve Erdoğan çiftinin çay içip sohbet ettiği, görüşmenin de daha çok aile ziyareti havasında olduğu kaydedildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...