Tgrt Haber
26 Şubat 2015 12:43

Kılıçdaroğlu Yenimahalle esnafını ziyaret etti

Kılıçdaroğlu, Yenimahalle esnafını ziyaretinde, 2009'da 24 saatte 363 kişiyi tıraş ederek Guinness Rekorlar Kitabı'na girdiği belirtilen berber Ercan Buyruk'un yeni açtığı salonda tıraş oldu.

Kılıçdaroğlu Yenimahalle esnafını ziyaret etti
chp, kemal kılıçdaroğlu, esnaf ziyareti,

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile ilçede esnaf ziyaretinde bulundu. Esnafın sorunlarını dinleyen ve çözüm önerilerini aktaran Kılıçdaroğlu, 2009'da 24 saatte 363 kişiyi tıraş ederek Guinness Rekorlar Kitabı'na girdiği belirtilen berber Ercan Buyruk'un yeni açtığı salonda tıraş oldu.
Bir kahvehanede basın mensuplarına açıklamada bulunan Kılıçdaroğlu, Afganistan'ın başkenti Kabil'de Türk askerlerinin bulunduğu araca düzenlenen bombalı saldırıyı değerlendirdi. Henüz ellerinde net bilgiler bulunmadığını ifade eden Kılıçdaroğlu, saldırıyı asla doğru bulmadıklarını söyledi. Kılıçdaroğlu, "Bunun arkasında neler var, hangi güçler var onu takip ediyoruz" diye konuştu.
Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin izlediği dış politikanın çöktüğünü öne sürerek, şöyle devam etti:
"Bu dış politika Türkiye'yi dünyada yalnızlaştırdı. Eğer bir ülkenin Cumhurbaşkanı, Başbakanı, Batı'da televizyonlarda, gazetelerde alay konusu oluyorsa bundan ulus olarak bizim onurumuz rencide oluyor. Dış politikanın bizi getirdiği nokta, dünyada yalnızlaşmak olarak ortaya çıktı. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez Türkiye dünyadan bu boyutta dışlanıyor. Gönül isterdi ki Türkiye, gerçekten de bulunduğu coğrafyanın gereği olarak, bölgesinde lider olabilsin, sözü dinlenen bir ülke olsun, siyasetçiler konuştuğu zaman AB'den, ABD'den, Ortadoğu'dan, Kafkaslar'dan herkes dinlesin, 'Acaba ne oluyor, neler söyleniyor' diye ama bütün bunların hepsini maalesef unuttuk. Geldiğimiz nokta, dış politika açısından son derece dramatik bir nokta. Ne Suriye'de, ne Irak'ta, ne Mısır'da, ne İsrail'de, ne İran'da ne de AB'de bizimle ilgili güzel şeyler söylenmiyor. Baskının, şiddetin arttığı, devlet otoritesinin baskıcı bir hale geldiği süreci yaşıyoruz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...