Tgrt Haber
31 Ekim 2015 00:52

6 partiden AK Parti'ye dev katılım

1 Kasım seçimlerine sayılı saatler kala AK Parti'ye geçişler devam ediyor. Bu akşam 6 siyasi partiden 46 kişi AK Parti'ye katıldı.

6 partiden AK Parti'ye dev katılım
ak parti, katılım,

1 Kasım seçimlerine sayılı saatler kala diğer siyasi partilerden ve seçmenlerden Ak Parti'ye geçişler devam ediyor. Daha önce CHP, MHP, HDP, BBP, Saadet Partisi (SP) ve Merkez Parti'de yöneticilik yapan 46 kişi Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende AK Parti'ye katıldı. Törene AK Parti İstanbul 2. bölge milletvekili adayı Aziz Babuşcu, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve çok sayıda partili katıldı. Törende AK Partiye katılan yeni üyelere parti rozetlerini AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Aziz Babuşcu ve Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın taktı.

“BU SEÇİM BİR PARTİ SEÇİMİ OLARAK GÖRÜLMEDİĞİ İÇİN BU KATILIMLAR OLUYOR”

AK Parti'ye katılan yeni vatandaşlara rozetlerini takan AK Parti İstanbul 2. bölge milletvekili adayı Aziz Babuşcu, “Burada tercihi yapan kardeşlerimin siyasi parti tercihinden ziyade, vatan, millet ve gelecek tercihi olduğunu her yerde söylüyoruz. Bu katılımlar şunları gösteriyor. Vatandaşımız, milletimiz bu seçimin bir parti seçimi olarak değerlendirilmeyeceğini gördü. Vatan, millet aşkıyla ve Ak Parti kadrolarıyla bu işin yürüyeceğine kanaat getirdi ve bugün bu katılımlar oluyor. Ülkemizin her tarafından bu katılımlar var. Bu katılımların tek bir ana fikri var. 1 Kasım Türkiye'ye karşı küresel bir kuşatmadır. Bu kuşatmayı yarmak için vatan, millet ve gelecek kaygısıyla harekat etmek gerekir” dedi.

“VATAN, MİLLET VE GELECEK İÇİN VATANDAŞLAR SANDIĞA GİTMELİDİR”

“1 Kasım seçimleri sıradan bir seçim değil, bu yüzden vatandaşlarımız seçimde Ak Parti'ye oy vermeliler” diyen Babuşcu, “Bu katılımlardan sonra söylenecek tek bir söz var. 1 Kasım'da yapılacak seçim gerçekten sıradan bir seçim değil. Gerçekten vatan, millet ve gelecek tercihi yani herkes bu sorumluluk bilinciyle 1 Kasım günü sandığa gitmelidir. Vatandaşlarımız ülkemizin geleceği, milleti ve vatanı için oyunu Ak Parti'den yana kullanmalıdır” diye konuştu.

GİRESUN'DA 25 KİŞİ AK PARTİ'YE KATILDI

Yaklaşan seçimler öncesi Giresun'un Görele ilçesi İsmailbeyli köyü muhtarı, beraberindeki 25 kişilik grupla AK Parti'ye katıldı.

AK Parti Görele İlçe Başkanlık binasında gerçekleşen katılım ve rozet takma törenine Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, İl Genel Meclis Üyesi Şengül Şahin ve AK Parti Görele ilçe Başkanı Tayfun Emecan katıldı. Törenle üye kayıtları yapılan 25 kişilik gruba rozetlerini Belediye Başkanı Tolga Erener, İGM Üyesi Şengül Şahin ve AK Parti Görele ilçe Başkanı Tayfun Emecan taktı.
AK Parti saflarına katılan grup adına konuşan İsmailbeyli köyü Muhtarı Serdal Yenitürk, İsmailbeylinin AK Parti sayesinde büyük hizmetler gördüğünü ve geçmişte yaşadıklarını geride bıraktıklarını belirtti.

Kritik bir süreçten geçtiklerini belirten AK Parti Görele İlçe Başkanı Tayfun Emecan, pazar günü yapılacak genel seçimlerde ülkenin güçlü bir Türkiye'ye yeniden bir istikrarlı bir Türkiye ye milletine, devletine sahip bir Türkiye için kararını ak partiden yana kullanması gerektiğini söyledi. Emecan, “Bu seçim tek başına iktidarlığı elde ettiğimiz farklı bir seçim olacağını düşünüyorum. İnşallah umut ettiğimiz büyük Türkiye'yi inşa ederiz. Çünkü AK Parti'nin hedefleri her zaman büyüktür ve büyük olmuştur. Hedef 2023 diyoruz çünkü bu tarihte ülke bütün prangalarından sıyrılacak adeta şaha kalkacağı bir döneme geçeceğiz. Bu kritik süreci birlik ve beraberlik içerisinde aşarsak ülke prangalarında bir kurtulursa yeniden şahlanır, yeniden bir ayağa kalkış ve uyanış olacaktır” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...