Tgrt Haber
11 Şubat 2014 19:44

Başbakan Erdoğan, ses kayıtları hakkında konuştu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, düzenlenen basın toplantısında yöneltilen ses kayıtları sorusuna sert yanıt verdi.

Başbakan Erdoğan, ses kayıtları hakkında konuştu
başbakan erdoğan, başbakan, başbakan recep tayyip eroğan, başbakan erdoğan ses kayıtları, ses kayıtları, zaman gazetesi, ak parti, hükümet, akp, türkiye, başbakan erdoğan kızdı, zaman gazetesine ayar

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İspanya Başbakanı Rajoy ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Başbakan Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları: Yakın coğrafyamızdaki siyasi depremler Avrupa Birliği içindeki vazgeçilmez bir ortak olan İspanya ile bu akşam değerlendirilen konulardan oldu. Suriye ve Kıbrıs konularını da aramızda değerlendirdik. Kıbrıs konusunda bugün başlayan süreç dünyada olumlu etkiler uyandırdı. Temenni ederiz ki görüşmeler bu belirlenen çerçeve içinde devam eder ve on yıllardır devam sıkıntıları aşmış oluruz. Biz garantör devlet olarak elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. İspanya'nın da 50 yılı bulan bir ETA sorunu var. Bizde de bölücü terör örgütü sorunu var. Terörle mücadele konusunda dayanışma içerisinde olacağız. İçişleri bakanlarımız da bu konuda görüşüyorlar.Öncelikle Avrupalı dostlarımızın ve onların şahsında Türk medyasının bilmesini istiyorum. Göreve geldiğimizde internet Türkiye'ye 20 bin kişi tarafından kullanılıyordu. Bugün 34 milyona ulaştı. İnternete karşı olan bir iktidar herhalde bunu bu rakama çıkarmaz. Burada bir gerçek var. Ailelerin, insanların özel hayatı ve mahremiyeti var. TİB 5 günlük bir süre içinde böyle bir şeyin cevabını verecekse burada mahremiyet diye bir şey kalmaz. Burada 24 saat içerisinde TİB konuya müdahale ediyor ama mahkeme aşaması mahfuzdur. Yapılan düzenleme budur. Bunu tabii şu anda farklı noktalara çekiyorlar. Çeşitli dinlemeler ve ortam dinlemeleriyle devlet içinde paralel bir yapının aracı olarak internetin kullanılması böyle bir düzenlemeyi getirmiştir. Sandıkta kendileri için gelecek göremeyenler bu yollarla kara propaganda yapıyorlar.
ABD'YE MAVİ MARMARA TEPKİSİ
Mavi Marmara konusunda henüz görüşmelerde belli bir noktaya gelmiş değiliz. Sadece bizim aramızda bir özür konusu vardı. Sayın Obama'nın devreye girerek temin ettiği bir özür konusu oldu. Nihai aşamanın bir protokole bağlanması taraftarıyım. Bu sözle olmaz. Üçüncü bir başlığımız vardı biliyorsunuz. Ambargonun kalkması ve bunun yazılı bir protokole bağlanması lazım. Ben bu akşam bir Filistinli çocuğun önce ayağından vurularak ardından da ellerinden bağlanarak bir araca bindirildiğini gördüm. Tablo bu şekilde devam ediyor. Bu iyi niyetli kayda girmeli. Marmara gemisinde kimsenin elinde bir tane silah yoktu. Silahlı İsrail askerleri uluslararası sularda acımasızca silahlarını ateşleyerek 9 tane vatandaşımızı şehit etti. Bunlardan bir tanesi 19 yaşında Amerikan vatandaşı olan bir gencimizdi. Sırtından ve iki kaşının ortasından 5 kurşunla vurulacak şehit edildi. Ben bu resimleri Sayın Obama'ya gösterdim. En ufak bir tepki yok maalesef. Konu İsrail olunca akan sular duruyor. Hak sadece İsrail için mi var? Dolayısıyla bir protokole bağlanmadan ilişkilerin normalleşmesi mümkün değil. Öncelikle iddia ediliyor ifadelerini bir kenara koy. İddia ediyoruz de. Çünkü bu iddiaların hepsinin altında patronlarınız ve dışa bağlı olduğunuz yer var. Urla'daki olayı söylüyorsunuz. Bu olay şahsımla alakalı değil. Hukukta bir kaide vardır, bunu öğren. Müddei iddiasını ispatla mükelleftir. Müddei kim. Mensubu olduğun gazete. Şu anda yargı süreciyle ilgili bu konuyu neden gelip bana yöneltiyorsun. Bunu patronlarına sor. Benim senede 3-5 kere görüştüğüm çok yakın bir dostuma ait 35 yıllık bir yerdir. Bunu da patronlarına söyle. Ama patronların doğru konuşmamayı adet edindikleri için burada da aynı şeyi devam ettirmektedirler. Bununla ilgili başbakanı lekeleyemezsiniz.
EVET HABERTÜRK'Ü ARADIM
Evet Fas'tan aradım. Sadece hatırlatmayı yaptım. O şahıslarda altyazıyla ilgili olarak bize yapılan hakaretlerle ilgili gerekli uygulamayı yaptılar. Ben ya da arkadaşlarım yeri gelmiş bu tür hakaretler yapıldığı zaman sizin gazetenize de demişizdir. Sabah -ATV ile ilgili havuz ifadesini kullanıyorsunuz. Bunu siz uyduruyorsunuz. Ne havuzu? Hisselerini amcasına satıyor. Havuz mu bu? Bunları patronlarına söyleyecek irade zaten sende yok. Söylesen de netice alamazsın. Maşallah birileri rüyalara büyük itibar ediyorlar. Tweetleri iki katına arttırmayı söylüyorlar. Sen de fetvayı aldığınıza göre tweetleri iki katına arttırmaya devam et.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...