Tgrt Haber
04 Ekim 2015 13:04

AK Parti'de büyük gün! Seçim beyannamesi açıklandı

Başbakan Ahmet Davutoğlu Ankara'da düzenlenen konferansta AK Parti'nin 1 Kasım'da yapılacak seçimler için vaatlerini açıklandı.

AK Parti'de büyük gün! Seçim beyannamesi açıklandı
ak parti,seçim beyannamesi,

1 Kasım seçimleri şimdiden milletimize hayırlı olsun. Buradan AK Parti'yi diğer siyasilerden farklı kılan 3 temel özelliğe dikkatinizi çekmek istiyorum.

AK Parti hareketi bir reform hareketidir. AK Parti siyasi ve toplumsal olayları doğru okuyarak doğru eksende tarihin akışını doğru anlayarak bir reform hareketi olarak doğmuştur. AK Parti sessiz bir devrim gerçekleştirmiş ve kapsamlı bir reform hareketine öncülük etmiştir.

İkinci olarak AK Parti halkın içinden toplumun içinden çıkmış bir partidir. Halk biziz, biz halkız.

Üçüncüsü ise vizyon hareketi olmasıdır. Büyük Türkiye, güçlü Türkiye için gece gündüz çalıştık.

Ayrıntılar geliyor...

"Huzur ve İstikrarla Türkiye'nin Yol Haritası"

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasını gerçekleştireceği platformun arkasına dev ekran kurulurken, arka fonda da "Huzur ve İstikrarla Türkiye'nin Yol Haritası" ifadesinin yer aldığı görüldü. Salon girişlerinde de "İlk Günkü Aşkla Hep Birlikte" yazılı afişler dikkati çekti.

Davutoğlu'nun seçim programı

Bugün açıklayacağı seçim beyannamesinin ardından seçim mitinglerine başlayacak olan Davutoğlu, ilk mitingini gerçekleştirmek üzere Samsun'a gidecek.

Yarın yapılacak Samsun mitinginin ardından Davutoğlu, ikinci mitingi de salı günü Erzurum'da gerçekleştirecek. 7 Haziran seçimlerinde tüm illeri ziyaret eden Davutoğlu'nun bu seçimde 23-24 ilde miting yapması planlanıyor

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...