Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Şubat 2016 17:56

Ak Parti'den çok konuşulacak iddia! HDP ve MHP baraj altında

AK Parti Genel Başkan Yardımcıs Özdağ, "Bugünkü son duruma göre HDP de MHP de barajın altında görünüyor." dedi ve ekledi.

Ak Parti'den çok konuşulacak iddia! HDP ve MHP baraj altında
ak parti,hdp,mhp,

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Fisun Kumbaracı’nın başkanlığa seçilişinin 1. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen programa katılan Özdağ, iddialı açıklamalarda bulundu. Özdağ, son kamuoyu araştırmalarına göre iki partinin baraj altına indiğini savundu.
"350-360 milletvekili ile geleceğiz"
AK Parti Genel Başkan Yardımcıs Selçuk Özdağ, 2019'da yapılacak genel seçimler için şimdiden hazır olunmasını isteyerek, seçimlerde 317 milletvekilinden çok daha fazlasıyla geleceklerini iddia etti.
Türkiye'de iki partili siyasi hayata doğru gidildiğine dikkat çeken Özdağ, şunları kaydetti: "350 ile 360 ile geleceğiz. Şuan Türkiye’de iki partili hayata doğru gidiliyor. Bugünkü duruma göre HDP de MHP de barajın altında görünüyor. Türkiye’de çok partili hayat olacak ama iki güçlü parti olacak. Birisi AK Parti, milliyetçi, muhafazakar, demokrat bir parti. Milliyetçi demek milletinden yana olmak demektir. Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Ahmet Davutoğlu en büyük milliyetçidir. Diğeri de sosyal demokrat olduğunu söyleyen CHP’dir. Ne kadar sosyal demokrat olduğunu da zaman içerisinde göreceğiz. Artık o Kürtçülük, Marksist, Leninist yapıdan kurtulabilecekler mi bilmiyorum. Ne kadar Atatürk’ün partisi olacaklar bunu da zaman içinde göreceğiz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...