Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 May 2015 16:52

AK Parti‘den son haftada adam adama markaj

AK Parti‘den son haftada adam adama markaj AK Parti'den son haftada büyük atak. 3 dönemlikler ve listeye giremeyen vekiller, 81 ilde kapı kapı dolaşarak oy isteyecek.

AK Parti‘den son haftada adam adama markaj
Ak Parti,Güneydoğu, seçim, genel seçim,

AK Parti yönetimi, 7 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala, kararsız seçmenler ile bireysel sebeplerle partiye küsen isimleri ikna etmek için adam adama markaj uygulaması başlattı. AK Parti Genel Merkez bünyesindeki Seçim Strateji Kurulu bu aşamada devreye girerek, listeye giremeyen ve 3 dönemlerini tamamladığı için Meclis dışı kalacak isimlerden yardım isteme kararı aldı.
Adayların seçim programlarını yapan Seçim Koordinasyon Merkezi hemen bu isimlere ulaşarak 81 il için 'hızlandırılmış bir seçim çalışması' programı hazırladı. 3 dönemlikler, listeye giremeyen milletvekilleri ve şu anda aktif siyasette olmayan ancak, bulundukları bölgede vatandaş tarafından 'sözü dinlenen' eski partililer zaman kaybetmeden devreye sokuldu.
81 ile dağılan bu isimler kapı kapı dolaşarak gerek bireysel nedenlerle gerekse başka nedenlerle Ak Parti'den uzaklaşmış veya kararsız durumda olan vatandaşları ikna etmek için çalışma yapmaya başladı.
AK Parti, özellikle göç alan illerde ise 'hemşehri' stratejisi devreye sokuldu. Doğu ve Güneydoğu'dan göç edip büyük şehirlere yerleşen vatandaşların yoğun olarak yaşadığı illerde bölge milletvekilleri devreye girdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...