Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Eylül 2017 18:31

AK Parti en yakın partiye 2,5 kat fark attı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Yapılan kamuoyu yoklamalarında en yakın siyasi partiye iki buçuk kat fark atmış bir siyasi partiyiz şu anda." dedi.

AK Parti en yakın partiye 2,5 kat fark attı
ak parti,,anket,,fark,

Dağ, AK Parti Çivril İlçe Teşkilatı Olağan Kongresinde yaptığı konuşmada, 16 yıl önce kurulan AK Parti'nin 15 yıldır iktidar olduğunu, mevcut belediyelerin de yüzde 60'ını yönettiğini belirtti.

Partilerinin kendi içinde yanlışlık yapan, yolsuzluğa bulaşanlar varsa onları kenara koymayı bildiğini ifade eden Dağ, "Bundan sonra da olursa koymaya devam edeceğiz. Biz hiçbir olumsuzluğa bulaşmadan bugünlere gelmişsek bu AK Parti'nin ismiyle müsemma olan aklın sayesindedir." ifadesini kullandı.

"GAYET İYİ BİLİYORLAR"

Dağ, Türkiye'nin AK Parti iktidarları sürecinde hemen her göstergede 3-4 kat büyüdüğünü belirterek, "15 yılda bu ülke buraya geldiyse 15 yıl sonra bu parti hala iktidarda olursa ve yeni sistemle beraber vesayetleri, darbe girişimlerini yerle bir etmiş bir yapıyla, artık böyle şeylerin olmadığı ülke ne hale gelir. Bu ülkenin büyümesini istemeyenler var. Çünkü büyüdükçe onlar geriye doğru gideceklerini gayet iyi biliyorlar. 3. havalimanı yapıldığında ve bittiğinde bunun etkisinin Almanya'ya olacağını gayet iyi şekilde biliyorlar." diye konuştu.

Terörle mücadelenin en etkin döneminde birilerinin birileriyle kol kola girmeye çalıştığını aktaran Dağ, CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu'nun da Silahlı İnsansız Hava Araçları (SİHA) ile ilgili doğru olmayan birtakım iddiaları ortaya attığını kaydetti.

Yapılmaya çalışılanların 2019'taki seçimlerin bir provası olduğunu belirten Dağ, şöyle devam etti:

"2019'un gelişi bundan önceki seçimlerden belli. Yani 13'ün gelişi 12'den belli. Bu parti 12 tane seçim kazandı. 13'üncü seçimi Allah'ın izniyle kazanacak. 'Şimdi bir yandan acaba içeriye operasyon çekebilir miyiz?' diye birileri sağda solda yazmaya başladı. Bu partide bütün başarıların en büyük mimarı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Birileri Recep Tayyip Erdoğan üzerinden AK Parti'de kenarda kalmış, önceden birtakım görevler yapmış, daha sonra kenara çekilmiş olanların, küskünlerin bizi zafiyete uğratacağını iddia ediyor. Bizim böye düşünenlerden korkumuz yok, öyle düşünenler avucunu yalarlar."

EN YAKIN PARTİYE 2.5 KAT FARK

Dağ, AK Parti'nin yüzde 50'lileri görmüş bir siyasi parti olduğuna dikkati çekerek, "Yapılan kamuoyu yoklamalarında, en yakın siyasi partiye iki buçuk kat fark atmış bir siyasi partiyiz şu anda." dedi.

Tek liste ile gidilen kongrede Mehmet Kale ilçe başkanlığı görevine getirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...