Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Aralık 2016 01:28

AK Parti Grup Başkanvekili, ''CHP'de 'evet' der'' dedi

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Batuhan Yaşar ve Nuri Elibol'un hazırlayıp sunduğu 'Neler Oluyor' programında soruları cevapladı. Elitaş anayasa değişikliği için CHP'den de 'Evet' çıkacağı iddia etti...

AK Parti Grup Başkanvekili, ''CHP'de 'evet' der'' dedi
chp, anayasa, teklif,

TGRT Haber'e konuşan Elitaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendi vekillerini aldattığını ileri sürdü. Mustafa Elitaş CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke hakkında da 'Müstehzi' ifadelerini kullandı. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş anayasa değişikliği için yeterli sayı olan 330'da fire beklemediğini açıkladı. Elitaş sözü ileri taşıyarak ''CHP de 'evet' diyecek'' dedi.

ELİTAŞ İDDİASINI TEKRARLADI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Referanduma gerek kalmayacak, anayasa değişikliği Meclis'ten geçmeyecek' öngörüsünü yorumladı.

Mustafa Elitaş'ın CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke'nin 'Yedek vekillik' ile ilgili itirazlarına da cevabı vardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...