Tgrt Haber
18 Nisan 2017 15:22

AK Parti’de Erdoğan için 8. kat düzenlemesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AK Parti’de yeniden genel başkan olması durumunda, Erdoğan için AK Parti Genel Merkezi’nin 8. katı tekrar düzenlenecek.

AK Parti’de Erdoğan için 8. kat düzenlemesi
ak parti, erdoğan,

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi, 16 Nisan’da yapılan halk oylamasında resmi olmayan sonuçlara göre yüzde 51,41 gibi bir oranla vatandaşlar tarafından kabul gördü. Sonuçların Resmi Gazete’de yayımlanmasının ardından ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a AK Parti’ye üye olması için teklif gidecek. Erdoğan’ın teklifi kabulüyle birlikte ise önümüzdeki haftalarda parti bünyesinde bir kongre yapılması bekleniyor. Kongreyle, Partinin Kurucu Lideri olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tekrar parti başkanı olacağı belirtiliyor. Erdoğan’ın AK Parti’nin Genel Başkanı seçilmesinin ardından ise, sürecin buna uygun bir şekilde geçirilmesi hedefleniyor. Bu durumda, Erdoğan partisinin Merkez Yürütme Kurulu, Merkez Karar Yönetim Kurulu ve grup toplantılarına başkanlık edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ekibi için de AK Parti’nin 8. Katı (makam) yeniden düzenlenecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...