Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 May 2015 15:17

AK Partili kadınlar Şişli’de 2 bin evi ziyaret etti

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları, Şişli’de aynı anda 2 bin evi ziyaret etti. AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat, '12 senelik başarımızın arkasında kadınımıza olan inancımız var' dedi.

AK Partili kadınlar Şişli’de 2 bin evi ziyaret etti
ak partili kadınlar, Şişli

AK Parti İstanbul Kadın Kolları tarafından gerçekleşen organizasyonla, AK Partili kadınlar Şişli’de adeta çıkarma yaptı. AK Partili kadınlar, Şişli Seçim Koordinasyon Merkezi’nde ziyaret öncesi bir araya geldi. Buradaki toplantıya AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkanı İffet Polat, AK Parti İstanbul Milletvekili ve AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Sevim Savaşer, AK Parti 2. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi Kadın Kolları Başkanı Sevil Öztürk ve çok sayıda partili katıldı.
Yapılan görev dağılımının ardından AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat, “2 bin eve gideceğiz. Ev sohbeti gerçekleştireceğiz. Yaklaşık 15 bin kişiye ulaşmayı hedefliyoruz. Çok tesirli bir çalışma olacak” dedi.

“BİZ İNSAN ODAKLI BİR PARTİYİZ”
En büyük güçlerinin kadınlar olduğunu söyleyen İffet Polat, “Biz insan odaklı bir partiyiz. O yüzden bire bir ilişkiler çok önemli. Yakın ilişkilerde çok ciddi tecrübelerimiz var. İnsanların bizi çok çabuk sevdiğini düşünüyoruz. Düşüncelerimiz, duygularımız, tamamen insanların daha iyi standartlara ulaşması içindir ” diye konuştu.
“12 SENELİK BAŞARIMIZIN ARKASINDA KADINIMIZA OLAN İNANCIMIZ VAR”
AK Partili Polat, gerçekleştirilecek ziyarette görüşlerini izah edeceklerini belirterek, “Sayın Başbakanımızın ve Sayın Sare Davutoğlu’nun selamını götüreceğiz her haneye. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı. 12 senelik başarımızın arkasında insanımıza, kadınımıza olan inancımız var. Kadınlarımızın, her zaman hikmetli, İrfanlı düşünceyle karar verdiğinin farkındayız. Ziyaretlerde, kadınlarımıza ‘AK Partide gelin yürek birliği yapalım. 7 Haziran’da gereken cevabı verelim’ diyeceğiz” şeklinde konuştu.
Ardından AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat, AK Parti Milletvekili Sevim Savaşer ve partililer araçlara binerek, Kuştepe’de bir eve ziyaret gerçekleştirdi. Burada Roman vatandaşlarla bir araya gelen İffet Polat ve Sevim Savaşer destek istedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...