Tgrt Haber
06 Ekim 2015 15:11

AK Partili Yazıcı, 'Ekonomimizi koruyacağız'

Gümrük ve Ticaret eski Bakanı ve AK Parti İstanbul 2.Bölge Milletvekili Adayı Hayati Yazıcı, halkın taleplerine karşılık vermek için ne gerekirse yapacaklarını belirterek, 'Taleplerin karşılanması noktasında ekonomimizi de korumalıyız' diye konuştu.

AK Partili Yazıcı, 'Ekonomimizi koruyacağız'
hayati yazıcı,

Gümrük ve Ticaret eski Bakanı, AK Parti İstanbul 2.Bölge Milletvekili Adayı Hayati Yazıcı Esenler Belediyesi’nin şehit savcı Mehmet Selim Kiraz’ın adını bir kütüphaneye verilecekleri programa katıldı. Burada bir konuşma yapan Yazıcı, AK parti’nin beyannamesinin halkın talepleri ve istekleri doğrultusunda oluşturulduğunu söyledi.
Beyannameyi değerlendiren Yazıcı, “Beyanname seçmenlerimizin taleplerinin önemli bir kısmını karşılıyor. Biz verdiklerimiz, yaptıklarımız yeterlidir demiyoruz. Ama imkanlara göre vaatlerimizi planlıyor ve kamuoyuna deklare ediyoruz. Şuanda imkanlarımız bu kadar. İmkanlarımız milletin imkanlarıdır. Bir taraftan imkanları artırmak suretiyle muhtaç durumda bulunan emeklilerimiz ve benzerlerinin ekonomik refah seviyelerini yükseltmek istiyoruz. Ama bunu kasayı büyüterek yapacaksınız. Kasayı büyütmeden var olanı dağıtırsanız ileride Türkiye IMF’nin tasallutu, vesayeti altına girer” dedi.
“Türkiye’yi hem ekonomik yönden koruyacağız, hem de insanımızın geçim şartlarını da iyileştireceğiz” diyen Yazıcı, “Bizim beyannamemiz bu hesaplar içerisinde düzenlenmiş beyannamedir. Ayakları yere oturan bir beyannamedir. Hedef kitlemiz de bunu çok iyi anlayacaktır. Vatandaşımızın bizden beklentileri güven ve istikrarı temin etmektir. Tempomuzu sürdürerek, Türkiye’yi milletler arasında hem ekonomide hem de diğer alanlarda bir üst sınıfa taşımamız gerekiyor. Vatandaşlarımız bizden bunu bekliyor. Biz de o doğrultuda hareket ediyoruz” ifadesini kullandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...