Tgrt Haber
18 Nisan 2017 11:12

Bahçeli: 'Televizyon kanalında gevezelik yapan Portakal'

Devlet Bahçeli, referandum sonrası MHP'yi hedef alan gazetecilerin olduğunu söyledi. Mehmet Tezkan'a ağır ifadelerle yüklenen Bahçeli'nin hedefinde Fatih Portakal da vardı. MHP lideri "Portakalından sütçüsüne kadar bazı isimler 16 Nisan'dan sonra şok olmuşlar, çok tehlikeli imalarda bulunmuşlardır. " diye konuştu.

Bahçeli: 'Televizyon kanalında gevezelik yapan Portakal'
devlet bahçeli, fatih portakal,

Referandum sonrası ilk kez TBMM'de partisinin Grup Toplantısı'nda konuşan Bahçeli'nin hedefinde gazeteciler vardı. Bahçeli" Televizyon kanallarında gevezelik yapan portakalından sütçüsüne herkes hüsrana uğradı." diye konuştu.

"Sandıktan sonuç alamayanlar şanslarını masabaşında denemektedir. Demokrasiden umudu kesenler sokağa oynamaktadır. Portakalından sütçüsüne kadar bazı isimler 16 Nisan'dan sonra şok olmuşlar, çok tehlikeli imalarda bulunmuşlardır. Kabul etseler de etmeselerde 16 Nisan'da milletimiz evet demiştir. Siyasi nevruz gününü ilan etmiştir. Sistem değişti mi, değişti. O halde mesele bitmiş, düğüm çözülmüş, ülkemizin önü açılmıştır. Güveler elbiseyi nasıl kemiriyorsa, kıskançlık da bu Hayır kumpanyasında toplananları yiyip bitirecektir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...