Tgrt Haber
01 Eylül 2017 09:48

Bahçeli'den çok sert Barzani çıkışı: Tokadı yersin!

MHP lideri Devlet Bahçeli bayram namazı sonrası (IKBY Başkanı Mesud Barzani'ye çok sert çıktı. Bahçeli "Barzani İngiltere'yi bilir, Amerika'yı bilir ama Türkleri bilmez, yarın bir gün nasıl bir tokat yiyeceğini de bilemez" dedi.

Bahçeli'den çok sert Barzani çıkışı: Tokadı yersin!
bahçeli,,açıklama,

MHP lideri Devlet Bahçeli bayram namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gündemi değerlendiren Bahçeli Kuzey Irak'ta yapılması planlanan referandumla ilgili Mesud Barzani'ye sert çıktı.
Bayram namazı çıkışı gazetecilerin sorularını cevaplandıran MHP lideri Devlet Bahçeli, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin referandum kararı için "Barzani inatçı bir üslup kullanıyor. ABD'den aldığı destekle hareket ediyor. Barzani İngiltere'yi bilir, Amerika'yı bilir ama Türkleri bilmez, yarın bir gün nasıl bir tokat yiyeceğini de bilemez." ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...