Tgrt Haber
10 Ağustos 2018 22:43

Bahçeli'den 'döviz bozdurun' talimatı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "MHP Genel Merkezi'nin hazine yardımlarından dövize bağlı olanlar varsa bozdurulsun" talimatını verdiği bildirildi.

Bahçeli'den 'döviz bozdurun' talimatı
bahçeli

MHP'den yapılan açıklamaya göre, Bahçeli, yükselen döviz kurlarıyla  ilgili Twitter'dan yaptığı açıklama sonrasında parti genel merkezine de "döviz  bozdurulması" yönünde talimat verdi.
 
Bahçeli, MHP Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt  Karakaya'ya "2018 yılında alınan hazine yardımlarından dövize bağlı olanlar  varsa, pazartesi gününden itibaren Türk lirasına dönüştürülmesi" yönünde  talimatta bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da Bayburt'ta halka seslenişinde tüm vatandaşlara çağrı yaparak, "Yastığının altında doları, avrosu, altını olan varsa gitsin TL ile bankalarımızda bozdursun, bu bir yerli mili mücadeledir. Bu bir, bize karşı ekonomik savaş ilan edenlere benim milletimin cevabı olacaktır" demişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...