Tgrt Haber
02 Temmuz 2018 21:55

Bahçeli'den Leyla açıklaması

MHP lideri Devlet Bahçeli, cansız bedeni bulunan Minik Leyla için yaptığı açıklamada "Çocuk katillerinin en ağır, en şiddetli ölçüde cezalandırılması kaçınılmaz bir adalet ihtiyacı, ihmal edilemeyecek insanlık ve şeref görevidir" dedi.

Bahçeli'den Leyla açıklaması
Devlet Bahçeli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 18 gün sonra cansız bedeni bulunan Minik Leyla için sosyal medyada yaptığı açıklamada "Çocuk katillerinin en ağır, en şiddetli ölçüde cezalandırılması kaçınılmaz bir adalet ihtiyacı, ihmal edilemeyecek insanlık ve şeref görevidir" dedi.

"ÇOCUK KATİLLERİ EN AĞIR, EN ŞİDDETLİ ŞEKİLDE CEZALANDIRILMALI"

MHP lideri Devlet Bahçeli, Çocuk katillerinin en ağır, en şiddetli ölçüde cezalandırılması kaçınılmaz bir adalet ihtiyacı, ihmal edilemeyecek insanlık ve şeref görevidir. Bunun da sonuna kadar takipçisi olacağımızı herkes bilmelidir" ifadelerini kullandı.

Devlet Bahçeli, "Eylül'den sonra Leyla yavrumuzun da cansız bedeni bulundu. Hakikaten Türkiye üzüntüye  boğuldu. Ağrı'da günlerdir aranan Leyla gözlerini hayata yumdu. Hem Eylül'e hem Leyla'ya Allah'tan rahmet diliyorum. Ailelerine sabır ve başsağlığı temenni ediyorum" açıklaması yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...