Tgrt Haber
16 Aralık 2017 14:21

Bahçeli'den Rıdvan Dilmen'e tepki!

MHP Lideri Devlet Bahçeli'den, Erdoğan'ı Deniz Gezmiş'e benzeten Rıdvan Dilmen'e tepki geldi: Şiddetle reddediyoruz, Türk Milletinden özür dilemeli

Bahçeli'den Rıdvan Dilmen'e tepki!
rıdvan dilmen,bahçeli

Rıdvan Dilmen'in 'Erdoğan parkasız Deniz Gezmiş'tir' sözlerine de tepki gösteren Devlet Bahçeli, "Bu sözler yakışmaz, özür dilesin" ifadelerini kullandı.

Ankara'da bir grup gazetecinin gündemle ilgili sorularına cevap veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Habertürk TV'deki Akılda Kalan programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için "Erdoğan parkasız Deniz Gezmiş'tir" diyen Rıdvan Dilmen'e sert tepki gösterdi.

"SAHADAKİ ŞEYTANLIĞINI SİYASETE TAŞIMASINLAR"

MHP lideri Devlet Bahçeli, "Sahadaki şeytanlığı siyasete taşımasınlar. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı bir dönemin teröristi ile özdeş kabul edilemez. Şiddetle reddediyorum. Bu sözler yakışmaz, özür dilesin" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...