Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Nisan 2016 19:40

Bakan Elitaş, 'TBMM'de kimse terör estiremez'

Ekonomi Bakanı Elitaş, "Türkiye Büyük Millet Meclisinde kimse terör estiremez. TBMM'de hiç kimsenin, titri ne olursa olsun terörist faaliyette bulunmasına müsaade edilmez." dedi.

Bakan Elitaş, 'TBMM'de kimse terör estiremez'
elitaş, meclis,

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Antalya'da AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer'i ziyaret ederek, konferans salonunda partililerle bir araya geldi.

Doğu'da ve Güneydoğu'da terör örgütleriyle mücadele edildiğini belirten Elitaş, Kazılan tüneller, çukurlar terör örgütlerine mezar olacak. Bunu sonuna kadar götüreceğiz, hükümetimiz kararlı." dedi.

"TBMM'de kimse terör estiremez"

Elitaş, TBMM'de görüşülen bir Anayasa değişikliği olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

TBMM arşivlerine bakın. 2002 yılından 2015 yılına kadar hatta Deniz Baykal'ın da hatta Kılıçdaroğlu'nun dahi TBMM Başkanlığına dilekçesi vardır. Hatta Selahattin Demirtaş'ın da var olduğunu tahmin ediyorum. Onun da 2015 ve öncesinde dilekçesi vardır. 'Ben yargılanmak istiyorum, benim dokunulmazlığımı kaldırın' diye şov yaptıkları dilekçeleri var. Şimdi ne oldu da TBMM'de Anayasa Komisyonunda terör estiriyorsunuz? Geçen sene şov yapıyordunuz, şimdi terör estiriyorsunuz. Türkiye Büyük Millet Meclisinde kimse terör estiremez. TBMM'de hiç kimsenin, titri ne olursa olsun terörist faaliyette bulunmasına müsaade edilmez. Birileri göz yumsa dahi AK Parti'nin milletvekilleri onlara göz yummaz, izin vermez."

"Teröristin yeri TBMM değildir"

Elitaş, "Milletvekilliği yapacaksın, maaşını alacaksın, arkasından gideceksin teröristin eştiği çukurda teröristle beraber Türk Silahlı Kuvvetlerine, güvenlik güçlerine kurşun sıkmaya çalışacaksın. Kurşun sıkanı destekleyeceksin, bodrumda teröristlerle beraber yaşayacaksın. Buna milletvekili denmez, bunlar teröristtir. Teröristse teröristin ne yapacağı bellidir. Teröristin yeri Türkiye Büyük Millet Meclisi değildir." dedi.

Paralel Devlet Yapılanması

"Türkiye'de PKK ne ise ondan daha laneti, paralelin yurtdışındaki temsilcileri" olduğunu belirten Elitaş, "Türkiye'de PKK nasıl Türkiye'ye zarar veriyorsa, yurt dışında da paralelin temsilcileri Türkiye'ye zarar vermek için yarışıyorlar." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...