Tgrt Haber
19 Nisan 2015 17:11

Bakanlar Diyabakır'da güvercin uçurdu

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Kalkınma Bakanı ve aynı zamanda Diyarbakır 1. sıra milletvekili adayı Cevdet Yılmaz, Diyarbakır'da güvercin uçurdu.

Bakanlar Diyabakır'da güvercin uçurdu
mehdi eker,

AK Parti'nin milletvekili aday tanıtım toplantısına katılmak için kente gelen Bakanlar Eker ve Yılmaz ile milletvekili adayları havalimanında AK Parti İl Başkanı Muhammed Akar, partililer ve vatandaşlarca yoğun ilgiyle karşılandı.
Partililerin ve vatandaşların, Türkçe ve Kürtçe "Halkın umudusunuz", "Çözüm ve barış sizinle gelecek", "Siz varsanız hizmet de var" yazılı döviz ve pankartlarla karşıladığı Bakanlar Eker ve Yılmaz ile milletvekili adayları güvercin uçurdu.Kalabalığın yoğun sevgi gösterileri nedeniyle Eker ve Yılmaz, terminal binasından güçlükle çıkabildi.
Otobüse binen Bakanlar ve milletvekili adayları konvoy eşliğinde şehir turu attı.Bu sırada otobüsü durdurarak sevgi gösterisinde bulunmak isteyen bir partili korumalar tarafından otobüsün önünden uzaklaştırıldı.Bakanlar, şehir turunun ardından milletvekili adaylarının tanıtımı için gerçekleştirilecek toplantının yapılacağı otele geçti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...