Tgrt Haber
21 Şubat 2018 15:12

Başbakan açıkladı: Afrin çevresindeki cepheler birleşmeye başladı

Başbakan Yıldırım, "Kahraman Mehmetçik'in Afrin çevresinde oluşturduğu cepheler birleşmeye başladı. Pek yakında bütün Afrin alanında teröristlere hak ettikleri ceza verilecek." dedi.

Başbakan açıkladı: Afrin çevresindeki cepheler birleşmeye başladı
başbakan,afrin

Başbakan Binali Yıldırım, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde 11. Kalkınma Planı Tanıtım Toplantısı'na katıldı.

Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, "11. Kalkınma Planı'nın öncelikli hedeflerinden biri, milli geliri daha da artırmak. Bugün itibarıyla satın alma gücü paritesine göre dünyanın 13'üncü büyük ekonomisi durumuna geldik. Kişi başı milli gelirimiz yine satın alma gücü paritesine göre 25 bin doların üzerine çıktı." dedi.

Zeytin Dalı Harekatına da değinen Yıldırım, "Kahraman Mehmetçik'in Afrin çevresinde oluşturduğu cepheler birleşmeye başladı. Pek yakında bütün Afrin alanında teröristlere hak ettikleri ceza verilecek." ifadelerini kullandı.

"Teröristleri besleyenleri tarih önünde utançlarıyla baş başa bırakacağız"

Başbakan Yıldırım, "Teröre destek verenleri, eli kanlı teröristleri besleyenleri tarih önünde utançlarıyla baş başa bırakacağız. Bu milleti tarih boyunca hiçbir güç yolundan çeviremedi, bundan sonra da çeviremeyecek." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...