Tgrt Haber
19 Ocak 2018 12:20

Başbakan Binali Yıldırım'dan Afrin harekatı açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, AFAD araç teslim töreninde konuştu. Olası Afrin operasyonuna ilişkin net mesajlar veren Yıldırım, "Sınırlarımızın herhangi bir yerinden sınır güvenliğimizi tehdit eden tacizlere karşılığını vereceğiz. Bizim amacımız bölgede terör varlığını sona erdirmek. Amacımız bölge halkının acılara maruz kalmasının önüne geçmek. Kimse bize nasihatta bulunmasın." şeklinde konuştu.

Başbakan Binali Yıldırım'dan Afrin harekatı açıklaması
başbakan,,yıldırım,

Başbakan Binali Yıldırım, AFAD araç teslim töreninde konuştu.

"AMAÇ TERÖR VARLIĞINI SONA ERDİRMEK"

Sınırlarımızın herhangi bir yerinden sınır güvenliğimizi tehdit eden tacizlere karşılığını vereceğiz. Bizim amcaımız bölgede terör varlığını sona erdirmek. Amacımız bölge halkının acılara maruz kalmasının önüne geçmek .Kimse bize nasihatta bulunmasın.

"BİRAZ EMPATİ YAPMAK ZORUNDAYIZ"

Ülkemiz bütün milli yardımlarda milli gelirine kıyasla en fazla cömertlik gösteren ülke ünvanına sahip. AFAD, TİKA, Kızılay gibi yardım kuruluşlarımızla ulaşılamayan coğrafyalara ulaşıp yardımlarımızı götürdük, bu bizim için büyük bir gurur .Bazen ileri geri laflar ediliyor, 'Suriyelilere neden bu kadar yardım yapılıyor' diye. Biraz empati yapmak zorundayız. Bu insanlara kapımızı kapatamayız. Bu insanlar savaş bitince ülkelerine dönecek.

TÜRKİYE'NİN DEPREM HARİTASI GÜNCELLENDİ
Türkiye'nin deprem haritası güncellendi. Artık nerede büyük depremler olabilir, bunları biliyoruz.Deprem değil, tedbirsizlik öldürür. Eğer tedbirimiz yoksa önceden öyle bir felaketle karşılaştığınızda ne yapacağınızı bilmiyorsanız o zaman sıkıntı var. Bunun şeyi nedir? Panik... Daha önce bunun senaryosunu defalarca provasını yapmadıysanız panik olursunuz. Panik olunca da elinizde ne kadar imkan olursa olsun kullanamazsınız. Deprem öldürmez tedbirsizlik öldürür. Ne yapacağınızı bilmiyorsanız o zaman sıkıntı var demektir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...