Tgrt Haber
25 Ağustos 2016 17:42

Başbakan'dan saldırı sonrası sert tepki

Yıldırım, Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yönelik saldırıya dair, 'Türkiye'nin bütünlüğüne pusu kuran teröristlerle onları suikasta azmettiren geri plandaki alçaklar, emellerine kavuşamayacaklar.' dedi.

Başbakan'dan saldırı sonrası sert tepki
başbakan,saldırı,binali yıldırım,

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yönelik saldırıyla ilgili olarak, "Anamuhalefet Partisi CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyunun Artvin'de uğradığı silahlı saldırı, ülkemizin demokratik istikrarına ve toplumun huzuruna yapılmış alçak bir terörist saldırıdır. Saldırıyı nefretle lanetliyorum." açıklamasında bulundu.Yıldırım, "Türkiye'nin bütünlüğüne, dirlik ve düzenimize pusu kuran teröristlerle onları suikasta azmettiren geri plandaki alçaklar, hiçbir zaman Türkiye’nin birliğine zarar veremeyecek, emellerine kavuşamayacak ve müstahak oldukları cezaya muhakkak çarptırılacaklardır." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...