Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 May 2016 13:57

Başbakan Davutoğlu, 'Açıklamayı İçişleri Bakanı yapacak'

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Gaziantep'teki patlamayla ilgili olarak 'Açıklamayı İçişleri Bakanımız yapacak' diye konuştu

Başbakan Davutoğlu, 'Açıklamayı İçişleri Bakanı yapacak'
başbakan,patlama,

Başbakan Davutoğlu gazetecilere yaptığı açıklamada şöyle konuştu: Dümyada ve özellikle ülkemizde zor günler yaşıyor. Böyle bir günde 1 Mayıs kutlamalarında kutuplaşmaya izin vermemek lazım. Gençliğimdeki o 1 Mayıs'ı unutmadık. Anlayışlarından dolayı bütün sendikalara teşekkür ediyorum. Bütün Türkiye'de barış içinde 1 Mayıs diliyorum. Şehitlerimize başsağlığı diliyorum. Basın emekçilerinin de dayanışma gününü kutluyorum. 
HERKES TATİL YAPIYOR SİZ ÇALIŞIYORSUNUZ
Gazetecilerin 1 Mayıs bayramını kutlayan Davutoğlu "Herkes bayram yapıyor siz çalışıyorsunuz. Sorumlusu biziz değil mi, biz iş çıkarıyoruz siz de çalışıyorsunuz. Basın 24 saati olan bir meslek." diye şakalaştı. 
AÇIKLAMAYI İÇİŞLERİ BAKANIMIZ YAPACAK
Davutoğlu Gaziantep'teki patlamayla ilgili olarak da " Gaziantep'teki patlamayla ilgil İçişleri Bakanımız gerekli açıklamayı yapacak" diye konuştu. 

Davutoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: "Ayaküstü hiç açıklama yapmam. Ama 1 Mayıs olunca, kutlamak istedim. şiddet uygulamak hiçbir yere yakışmaz ama hele hele Meclisimize hiç yakışmaz. HDP milletvekillerinin dokunulmazlıkların toptan kalkması için imzalı dilekçeleri var. Hiç kimse bunu istismar etmemeli. Bazen gördüğümüz tablo hepimizi üzüyoruz. Meclis'te edebi, nezaketi, usül ve erkanı herkes görmek ister."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...