Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Ağustos 2015 23:08

Başbakan Davutoğlu'ndan terör mesajı

Başbakan Davutoğlu, 'Kimse Türkiye'nin her bir santimetrekaresinde kamu düzeni hakim olana kadar bu huzur operasyonundan vazgeçmemizi beklemesin' dedi.

Başbakan Davutoğlu'ndan terör mesajı
başbakan davutoğlu,operasyon,

 Başbakan Ahmet Davutoğlu Cumhurbaşkanlığı Külliyesindeki30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonunda yaptığı konuşmasında, "Kimse Türkiye'nin her bir santimetrekaresinde kamu düzeni hakim olana kadar bu huzur operasyonundan vazgeçmemizi beklemesin. 'Dursun, tekrar dönelim, konuşalım', konuşulacak şey değil" diye konuştu. Başbakan Davutoğlu, "Güvenlikle ilgili aldığımız tedbirlerin seçim güvenliği bağlamında ilişkisi var ama seçimle doğrudan alakas  yok. Bazılarının ifade ettiği gibi bu operasyonlar seçimi kazanmak için yapılan veya o amaçla yapılmış çalışmalar değil. Türkiye'nin güvenliği neyi gerektiriyorsa seçim günü dahi yaparız" dedi. Başbakan Davutoğlu, Çözüm Süreci'ne ilişkin, "Demokratik özgürlükler bağlamında süreç devam eder ama silahlı terörle mücadele bağlamında ve bu çerçevede silahsızlanma bağlamında ise şartlarımız belli" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...