Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Mart 2014 14:28

Başbakan Erdoğan, 'Bunlar aileleri kökünden sarstılar'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli'de düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Başbakan Erdoğan, 'Bunlar aileleri kökünden sarstılar'
başbakan erdoğan,kocaeli,konuşma,başbakan erdoğan konuştu,başbakana erdoğan kpcaelinde konuştu,

Başbakan Erdoğan, "Bu Twitter, Youtube, Facebook, bunlar aileleri kökünden sarstılar. Bunlarda montaj var, her yol var. Biz tavır almayacak mıyız?" dedi.Erdoğan'ın konuşmasından ana başlıklar şöyle:"Ahlakı olmayan bir hareketin kazanma şansı yoktur. Ahlakı olmayan bir hareket kazansa bile kaybetmiştir. Bunlar, işte bu Pensilvanya, bu Pensilvanya partileri en başta ahlaktan yoksunlar""Bu 'tweet'i biz kapatacağız. Malum medya bize saldırıyor. Neymiş, 'özgürlüklere tahammülsüzlükmüş'. Kim olursa olsun dinlemiyorum, dünya karşımıza dikilse ülkemin güvenliğini tehdit eden her saldırıya karşı tedbir almak durumundayım""Herkes Tayyip Erdoğan gibi düşünmek zorunda değil ama ben de birileri gibi düşünmek zorunda değilim. Şu anda hükümetime verilmiş bir irade vardır. O iradenin gereği neyse biz bunu yaparız. Türkiye'de bir İletişim Başkanlığı vardır Telekomünikasyon, maalesef işgal altında. İşgal altında olan burada her türlü numara yapılıyor"
"Şimdi bu Twitter denilen kuruluş, bu Youtube, bu Facebook; ya bunlar aileleri kökünden sarstılar. Bunlarda montaj var, her yol var. Ben aklıselim sahiplerinin hala nasıl bu Facebook'u, Youtube'yi, Twitter'ı savunduğunu anlayamıyorum. Her tür yalan var buralarda. Kalkıp da yapılmamış şeyleri, yapılmış gibi anlatanlara karşı biz tavır almayacak mıyız? Benim milletime saldıranlara karşı biz tavır almayacak mıyız?""Twitter'a uyarılar yapılıyordu, mahkeme kararı neticesinde yapılan uyarıya rağmen o hesabı kapatmıyor. Kusura bakmasınlar, neymiş 'Batı'da şöyle derler, böyle derler'. Kim ne derse desin. Biz kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Bizim göbeğimizi birileri kesmeyecek. Dünyada olanları görüyoruz. Batı, Suriye'de 160 bin kişi öldü sesin çıkıyor mu? Şu anda bu twetlere sahip çıkanlara sesleniyorum; sizin sesiniz çıkıyor mu?"

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...