Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Ocak 2014 18:23

Başbakan Erdoğan İzmir‘de konuştu

AK Parti İzmir İl Başkanlığı Aday Tanıtım Toplantısı’nda bir sürpriz yaşandı.

Başbakan Erdoğan İzmir‘de konuştu
hologram, başbakan erdoğan, başbakan, ak parti, aday tanıtım, toplantı,

Başbakan Erdoğan İzmir'deki aday tanıtım toplantısında hologram tekniği ile konuştu. 3 boyutlu hologram tekniği ile partililere seslenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “İhanet şebekeleri tarafından hazırlanan saldırılar gölgesinde seçime gidiyoruz. AK Parti İzmir İl Başkanlığı Aday Tanıtım Toplantısı’nda bir sürpriz yaşandı. 3 boyutlu hologram tekniği ile partililere seslenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “İhanet şebekeleri tarafından hazırlanan saldırılar gölgesinde seçime gidiyoruz. Belediye başkan adaylarımızdan, yeni Türkiye’nin büyük kazanımlarına yönelik saldırıları anlatmanızı istiyorum” dedi. AK Parti İzmir İl Başkanlığı Aday Tanıtım Toplantısı ilginç bir olaya sahne oldu. AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın yaptığı sürprizle 3 boyutlu hologram tekniği aracılığıyla partililere konuşma yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “İzmir’in tüm ilçelerinde tüm kardeşlerime selam ve sevgilerimi yolluyorum. İzmir Büyükşehir Adayımız Binali Yıldırım’a bu anlamlı buluşmayı sağladığı için yürekten teşekkür ediyorum. İzmir’de çok büyük değişime hazırlanıyoruz. İzmir’in yıllardır hasretini çektiği yatırımları gerçekleştirmek için ekip olarak sabırsızlık içindeyiz. 2011 genel seçimlerinde 35 proje açıklandı. Tüm projeler hızla ilerliyor. Deniz, kara ve hızlı tren hatlarıyla köklü çözümler atıyoruz. Hizmete hasret kalan İzmir’i hizmetlerle kucaklayacağız, İzmir’in kaderi değişecek. 30 Mart, tüm Türkiye’de olduğu kadar İzmir için de önem arz ediyor” dedi.
“MÜCADELENİZ ASLINDA İSTİKLAL MÜCADELESİDİR”
11 yılın en önemli seçimine hazırlanıldığını söyleyen Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “İhanet şebekeleri tarafından hazırlanan saldırılar gölgesinde seçime gidiyoruz. Belediye başkan adaylarımızdan bir an bile boşa geçirmemelerini özellikle rica ediyorum. Halka İzmir ve Türkiye için 11 yılda yaptıklarımızı anlatın; Türkiye ekonomisini, dış politikamızı, sosyal politikaları, Türkiye’yi nasıl büyüttüğümüzü her vatandaşa ulaştırın. Yeni Türkiye’nin büyük kazanımlarına yönelik saldırıları anlatmanızı, saldırılara kimlerin ortaklık ettiğini, kimlerin maşa görevi gördüğünü İzmir’le paylaşın. Türkiye içeriden ve dışarıdan haince bir saldırıya maruz kaldı. Yolsuzluk ve rüşvet iddiasıyla başlatılan saldırılar sadece AK Parti’yi, sadece hükümeti değil tüm Türkiye’nin kazanımlarına kast etti. Bu hain saldırılara karşı dik durmak herkesin vazifesidir. Mücadeleniz aslında bir istiklal mücadelesi. İzmir istiklal mücadelesinin ne olduğunu çok iyi bilir. 30 Mart inşallah milletin saldırılara en güzel cevabı vereceği milat olacaktır. Bu tarihi sizler yazacaksınız ve İzmir’in makus kaderini sizler değiştireceksiniz. Çok gayret ettik kılı kırk yardık ve adayları bu şekilde belirledik. Size inanıyorum ve güveniyorum.”
ADAYLAR TAM KADRO KATILDI
AK Parti İzmir İl Başkanlığı Aday Tanıtım Toplantısı, Halkapınar Kapalı Spor Salonu’nda coşkulu bir katılımla yapıldı. Tanıtım toplantısına; AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Balçova adayı Hasan Özcan, Aliağa adayı İbrahim Ethem Yorulmaz, Bayındır adayı Mehmet Kertiş, Bayraklı adayı İsmail Sarı, Bergama adayı Hasan Şahin, Beydağ adayı Fevzi Kaya, Bornova adayı İlhan Kaya, Buca adayı Cemil Şeboy, Dikili adayı Ahmet Dağdelen, Foça adayı Salih Emrullah Keleş, Çiğli adayı Adnan Yılmaz, Gaziemir adayı Kerem Baykalmış, Karabağlar adayı Necip Kalka, Konak adayı İlknur Denizli, Karaburun adayı Hüseyin Altın, Kemalpaşa adayı Arif Uğurlu, Menderes adayı Bülent Soylu, Menemen adayı Mehmet Bilal Kaplangı, Seferihisar adayı Hamit Nişancı, Narlıdere adayı Erkan Dereli, Kınık adayı Sadık Doğruer, Selçuk adayı Zeynel Bakıcı, Ödemiş adayı Mahmut Badem, Kiraz adayı Erol Çomak, Torbalı adayı Adnan Yaşar Görmez, Tire adayı Mehmet Çeltikcioğlu, Karşıyaka adayı Tanfer Kemerli, Güzelbahçe adayı Cengiz Sandıklı, Çeşme adayı Mustafa Cenger ve Urla adayı Erşan Eroğlu tam kadro katılım gösterdi.
“ÇOK KOLAY BY BİNALİ YILDIRIM”
Halkapınar Kapalı Spor Salonu’nda binlerce partili ve parti yöneticileri ellerinde bayraklarla İzmir adaylarını karşıladı. Salonun pek çok köşesine asılan “Çok kolay by Binali Yıldırım” pankartı ise dikkat çekti. Program öncesi Başbakan Erdoğan’ın okuduğu şiir partililere dinletildi. Toplantıda ayrıca programı takip eden partililere yiyecek ikramında bulunuldu. Bazı partililer, Konak adayı İlknur Denizli salona girdiği anda İlknur Denizli maskeleri takarak Denizli’yi karşıladı. Toplantıya eşi Semiha Yıldırım ve torunu Elif ile katılan Binali Yıldırım’ı ise coşkulu bir kalabalık karşıladı. Salonda tur atarak partilileri selamlayan Yıldırım sloganlar eşliğinde sahneye çıktı.
“DURMAK YOK YOLA DEVAM”
Başbakan Erdoğan’ın konuşmasının ardından sahneye çıkarak konuşma yapan Binali Yıldırım ise ses tellerindeki rahatsızlık nedeniyle coşkulu konuşamadığını belirtti. Yıldırım, şunları kaydetti: “Bugün İzmir’de, bu salonda, bu muhteşem mekanda önemli bir toplantı için beraberiz. Bugün 30 Mart seçimlerinde İzmir’de yerel yönetime talip olan, bunun için ‘durmak yok yola devam’ diyen, bu önemli seçimde İzmirlilere hizmet aşkıyla burada bulunan İzmir’in gelecek beş yılın yöneticilerini belirleyen önemli bir toplantı yapıyoruz. 30 ilçemizin adayları burada hepinizin arasında buraya gelecek ve kendilerini daha yakından tanıyacağız.” Yıldırım, sözlerini şöyle tamamladı: “İzmir ilklerin şehri ama İzmir bu şanını, şöhretini geçtiğimiz yıllar içerisinde bu haklı unvanını ne yazık ki son yıllarda sürdüremedi. Bunun sebebini hepimiz biliyoruz. Bunun sebebi İzmir’in yerel yönetimlerdeki başarısızlığı. Bu kadrolar 30 Mart’ta İzmirlilere hizmet etmek için hazır canla başla İzmir’in yerel kalkınmada başarısı için hizmete hazırdır. Biz bir şey dedik. Dedik ki hamaset yok, husumet yok, samimiyet var, sevgi var, saygı var. İzmir’de bu anlayıştan asla ve asla taviz vermeyeceğiz. Bu duygularla hizmet etmeye kararlıyız. İzmir’de her işi zorlaştıran projelerin hiçbirini tamamlayamayan, her şeye mazeret üreten sorunların çözümü değil, sorunların parçası olan yönetim anlayışı yerine İzmir’de her şeyin çok kolay olduğu bir yönetimi ekibimizle başaracağız. Bugün şafak 64... 64 gün sonra İzmir yeni bir güne yeni bir heyecanla başlayacak. İzmir AK Parti hizmet anlayışıyla inşallah buluşacak. İzmir artık çaresizliği değil çözümü konuşacak.”
ADAYLAR TANITILDI
AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ise, “Bizler gerek büyükşehir belediye başkan adayımız gerekse ilçe belediye başkan adaylarımız ile sevgi iklimini oluşturmak için ilkler şehri İzmir’e hizmet etmek için yola çıktık. İzmir’e gönlümüzü vermek üzere geliyoruz. Bizler millete efendiliğe değil millete hizmetkarlığa talibiz. AK Parti’nin hizmet farkını İzmir’e getirmek için var gücümüzle çalışacağız. İzmir’i almaya değil kendimizi İzmir’e vermeye geliyoruz” diye konuşurken, konuşmaların ardından İzmir adaylarının hepsi tek tek sahneye davet edilerek partililere tanıtıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...