Tgrt Haber
23 Nisan 2015 16:08

Başbakan Konya'ya gidiyor

Davutoğlu kendisinin de aday olduğu Konya’da Cuma günü saat 14:30 da gerçekleştirilecek Aday Tanıtım programına katılacak.

Başbakan Konya'ya gidiyor
başbakan davutoğlu,konya,cuma günü,

Konyalı hemşerilerinin yoğun katılım gösterdiği programlar genelde gövde gösterisi havasında geçmektedir. Yapılacak bu programında çok yoğun bir katılım ile gerçekleşeceğini düşünüyoruz.
AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Konya programı ile ilgili bir basın toplantısı düzenledi. Arat "Cuma günü adaylarımızı Başbakanımızın da katılımlarıyla büyük bir coşkuyla tanıtacağız” dedi.
İl Başkanlığında kameralar karşısına geçen AK Parti İl Başkanı Musa Arat, genel seçimler için çalışmalara başladıklarını belirtti, Adaylar, aday adayları ve tüm teşkilatlarla her gün birlikte sahada olduklarını ifade eden Arat "Adaylarımızdan ve teşkilatlarımızdan aldığımız bilgiler doğrultusunda söyleyebiliriz ki Konyalı hemşerilerimizin bize olan teveccühü çok güzel. Bu bizleri çok daha fazla motive ederken; daha fazla çalışmamız için de bize sorumluluklar yüklüyor. Bizler de bunun farkında olarak 7 Haziran sabahına kadar tempomuzu arttırarak çalışacağız. Amacımız bugüne kadar olduğu gibi bu seçimde de AK Parti’ye en büyük desteği alabilmek. Buna inanıyoruz. Çünkü milletimize inanıyoruz. Kadrolarımıza inanıyoruz" dedi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 24 Nisan Cuma günü milletvekili adaylarının tanıtım programına katılacağını ifade eden Arat, açıklamasını şöyle sürdürdü:
"Sayın Başbakanımızın yanı sıra birçok bakanımız, genel başkan yardımcılarımız ve milletvekillerimizin de programımıza katılımlarını bekliyoruz. Programımızı 24 Nisan Cuma günü 10 bin kişilik Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi’nde saat  14:30’da gerçekleştireceğiz. Buradan sizlerin de vasıtasıyla tüm Konyalı hemşerilerimizi bu büyük coşkuya davet ediyoruz.
Önce cuma günü yapacağımız tanıtım programımızda; sonra da 7 Haziran’da Konya’ya yaraşır bir destek ve coşku ile Sayın Başbakanımıza en güzel desteği vermeyi amaçlıyoruz. İnşallah bu sürecin sonunda Konya olarak alnımızın akıyla çıkacağız. Konya’nın Yeni Türkiye’deki en önemli yerini alacağını düşünüyorum"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...