Tgrt Haber
22 Nisan 2018 18:53

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'dan CHP-İYİ Parti iş birliğine sert tepki

Bozdağ:"Bu kirli ve ahlaksız icraatıyla CHP yönetimi, Cumhuriyetin kurucu partisi CHP’yi bir başka partiye stepne yapmıştır. "Bu operasyon; geçmişte Güneş Motel de ve 28 Şubat sürecinde kurulmuş vekil pazarının 2018’de tekrarı anlamına geliyor mu?/gelmiyor mu? Ne dersiniz?

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'dan CHP-İYİ Parti iş birliğine sert tepki
bozdağ,chp

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, "Bu, siyasi ahlaksızlığın en yeni ve en son örneğidir; açık bir siyasi mühendisliktir" dedi.

"Bu operasyon Güneş Motel'in tekrarıdır" ifadesini kullanan Bozdağ, şunları kaydetti:

"(15 CHP milletvekilinin İYİ Parti'ye geçmesi) Bu, siyasi  ahlaksızlığın en yeni ve en son örneğidir; açık bir siyasi mühendisliktir."

"Bu kirli ve ahlaksız icraatıyla CHP  yönetimi, Cumhuriyetin kurucu partisi CHP’yi bir başka partiye stepne  yapmıştır."

"Geçmişte HDP'nin başarısı için dua-destek olan CHP, bugün başkalarının başarısı için duadan ötesini yaptı. 15 milletvekilini partisinden istifa ettirip başka partiye transferini sağladı. Bu, siyasi ahlaksızlığın en yeni ve en son örneğidir, açık bir siyasi mühendisliktir."

"Mevcut CHP yönetiminin kendine de CHP’ye de hayrı yoktur.  Kendine hayrı olmayanların, milletimize de devletimize de hayrı olmaz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...