Tgrt Haber
28 May 2016 17:30

Başbakan Yıldırım'dan gençlere çağrı!

Başbakan Binali Yıldırım, Diyarbakır'da STK temsilcilerine hitap etti.

Başbakan Yıldırım'dan gençlere çağrı!
Başbakan Binali Yıldırım, Diyarbakır

Başbakan Binali Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları; "Vatandaşımızı helikopterle uçakla alıyoruz İstanbul'a, Ankara'ya götürüyoruz. Vatandaşına değer vermek budur. Vatandaşını çukurlarda el bombalarıyla hayatını kast etmek değildir vatandaşı sevmek. Vatandaşı sevmek onu yüceltmektir, onu yaşatmaktır. Biz yaşatmak için varız."

BAŞBAKAN YILDIRIM'DAN GENÇLERE ÇAĞRI

"Diyarbakır artık terör ile alınmak istemiyor. Bugün meydandaki coşku bize bunu gösterdi. Gençlerimize buradan bir çağrım var, bu çıkmaz yoldan, bu karanlık yoldan vazgeçiniz. Ananızın, babanızın, milletinizin o müşfik bağrına gelin, teslim olun, hep beraber bu kutlu yürüyüşü sürdürelim. Genç yaşta hayatınızı karartan bu şer odaklarına asla ve asla prim vermeyin."

"Amaçlarının ne olduğu belli olmayan, gündemlerini bile kendileri belirleyemeyen, hakim güçlerin oyuncağı olan bu terör örgütlerinin hayatımızı karartmasına asla müsaade etmeyelim"

"Terör olayları başladığından beri bir yanda terör örgütünün o çirkin yüzünü milletimize göstermeye çalışırken diğer yandan vatandaşlarımızın yaralarını sarmayı ihmal etmedik. Giden mal geri gelir ama giden canlar gelmez. Kardeşliğimiz esas olan olmalı her toprağa düşen fidan yüreğimizi yakıyor."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...