Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Şubat 2018 16:41

Başbakan Yıldırım: Sınırımıza yakın bölgeler teröristlerden temizlendi

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Yıldırım yaptığı açıklamada;"Sınırımıza yakın bölgelerin önemli bir kısmını terör örgütlerinden temizledik. Mehmetçiğimiz, hiçbir sivilin zarar görmemesi için çok ama çok dikkatli hareket ediyor. Bize siviller konusunda ders vermeye kalkanlar, utanç dolu tarihinize bir bakın, ondan sonra konuşun." dedi.

Başbakan Yıldırım: Sınırımıza yakın bölgeler teröristlerden temizlendi
başbakan,binali yıldırım

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Yıldırım yaptığı açıklamada; "Sınırımıza yakın bölgelerin önemli bir kısmını terör örgütlerinden temizledik. Mehmetçiğimiz, hiçbir sivilin zarar görmemesi için çok ama çok dikkatli hareket ediyor. Bize siviller konusunda ders vermeye kalkanlar, utanç dolu tarihinize bir bakın, ondan sonra konuşun."

"PKK/PYD/YPG ve DEAŞ'ın yalanlarını, oyunlarını, kirli ittifaklarını tek tek bozmaya devam ediyoruz, devam edeceğiz. Bu eli kanlı katiller ve onları cesaretlendiren örgütler, ülkemizin gençlerinin geleceğini, yarınlarını çalamayacaklar."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...