Tgrt Haber
06 Ocak 2017 01:16

Başbakan Yıldırım: Vatandaşlarımız bunu yapmasın

Başbakan Yıldırım, hain saldırı ile ilgili İzmir'de havalimanında açıklamalarda bulundu. Yıldırım vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu.

Başbakan Yıldırım: Vatandaşlarımız bunu yapmasın
başbakan yıldırım,

Başbakan Binali Yıldırım İzmir'de havalimanında konuştu.

Yıldırım konuşmasında şunları söyledi:

Yaralıların hayati tehlikesi yok durumları iyi.

FETHİ SEKİN BÜYÜK KAHRAMANLIK GÖSTERDİ

Mühimmatlara bakıldığında çok büyük felaketi atlattık. Özellikle polislerimiz bilhassa trafik polisi Fethi Sekin, bu olayın önlenmesinde çok büyük bir kahramanlık göstermiştir.

Hayatını kaybeden arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet yaralılarımıza şifa diliyorum.

MÜCADELEMİZ SONUNA KADAR DEVAM EDECEK

Bu ülkeyi bölmek, ülkedeki birlik ve beraberliği bozmak isteyenler asla bunu başaramayacaklar. Bu alçak örgütler artık vardiyalı çalışmaya başladı.

Önce DEAŞ saldırıyor, ardından PKK saldırıyor sonra sıra sende deyip FETÖ saldırıyor. Terör örgütlerine karşı mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Güvenlik güçlerimiz bunlara nefes aldırmayacak. Mücadelenin sonunda kazanan devlet olacaktır.

VATANDAŞLARIMIZ HAYAT AKIŞINI DEĞİŞTİRMESİN

Vatandaşlarımız normal hayatlarının akışını değiştirmesinler. Terör örgütlerinğin yapmak istedikleri de budur. Güvenlik güçlerimiz gece demeden gündüz demeden büyük bir azimle görevlerinin başındadır.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...