Tgrt Haber
01 Eylül 2017 17:33

Başbakan Yıldırım'dan Arakan mesajı

Başbakan Yıldırım Ak Parti bayramlaşma töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Başbakan Yıldırım'dan Arakan mesajı
arakan,,başbakan,

Başbakan Yıldırım, "Türkiye artık geleceğini karartmak isteyenlerin cirit atacağı ülke olmaktan kurtulmuştur. Türkiye, adaletin, hukukun, özgürlüklerin ve refahın ülkesi olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Biz bu vizyonla, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 2023 hedeflerimiz; 2053, 2071 vizyonumuza tüm gücümüzle hazırlanmaya devam ediyoruz" dedi.

Yıldırım'ın açıklamalarından satırbaşları:

"Bu vatan için yiğitçe canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve saygıyla yad ediyoruz. Aziz vatandaşlarımız, kararlılığını bir kez daha gösterdi. Türkiye, artık geleceğini karartmak isteyenlerin cirit atacağı bir ülke olmaktan kurtulmuştur. Türkiye, aydınlıkların, özgürlüklerin ve refahın yolunda emin adımlarla ilerleyen bir ülkedir."

"Bizi yolumuzdan geri çevirmek isteyen kim olursa olsun hak ettiği cevabı dün aldığı gibi bugün de alacaktır"

ARAKAN VAHŞETİ

Arakan'da yaşanan vahşet 21'inci yüzyıl dünyasında büyük bir vahşet, bir soykırım olarak tarihe geçiyor. Dünyada yükselen ırkçılığı, şiddeti son derece tehlikeli görüyorum"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...