Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Haziran 2017 00:11

Başbakan Yıldırım’dan Sancaktepe’deki aileye iftar ziyareti

Başbakan Binali Yıldırım, bir firmada temizlik görevlisi olarak çalışan Harun Körpe'nin Sancaktepe'deki evinde orucunu açtı.

Başbakan Yıldırım’dan Sancaktepe’deki aileye iftar ziyareti
binali yıldırım,sancaktepe,

Başbakan Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım özel bir firmada temizlik görevlisi olarak çalışan Harun Körpe ve ailesini Sancaktepe’deki evlerinde ziyaret etti. İftar saati öncesinde gerçekleşen ziyarete, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı Kan, İstanbul milletvekilleri Mihrimah Belma Satır, Mehmet Ali Pulcu, Osman Boyraz, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem de yer aldı.Başbakan Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım ile beraberindekiler, bir süre Körpe çifti ve 3 çocuğuyla sohbet etti. Başbakan Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım ve diğer konuklar, ezanın okunmasıyla birlikte oruçlarını Körpe ailesinin evinde yaptı.

Özel bir firmada temizlik görevlisi olarak çalışan Çorum Osmancıklı Harun Körpe'nin, 2004'te çekmeköy Şile yolunda geçirdiği trafik kazasında her iki bacağından yararlandığı ve 6 yıl çalışamadığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...