Tgrt Haber
17 Mart 2017 17:12

Başbakan'dan Baykal'a çok sert tepki

Başbakan Binali Yıldırım, Bayburt mitinginde, Deniz Baykal'ın skandal sözlerine tepki göstererek, "Hazreti Peygamberi ağzınıza almayın." dedi.

Başbakan'dan Baykal'a çok sert tepki
başbakan,bayburt,

İşte o konuşmadan satır başları

"Biz Türkiye genelinde güçlü bir evet çıkacağını görüyoruz, buna inanıyoruz. Bayburt'ta MHP'ye, BBP'ye gönül vermiş tüm kardeşlerimiz evet diyecek. İstiyoruz ki kardeşliğimiz zarar görmesin, huzurumuz daim olsun. Darbe diye bir tehdit artık Türkiye'de olmayacak. Yargı, mahkemeler hem bağımsız hem de tarafsız olacak. Kılıçdaroğlu, kendisi bile neye hayır dediğinin farkında değil. Bu anayasa değişikliğine evet demek için yüzlerce sebep var ama hayır diyenlerin söyleyeceği tek bir neden yok. Ana muhalefet salon salon geziyor ama kendisi bile niye hayır diyeceğinin farkında değil çünkü metni okumamış.

HAZRETİ PEYGAMBER'İN ADINI AĞZINIZA ALMAYIN

CHP'nin önceki genel başkanı bir konuşma yapıyor, konuşma baştan aşağı ofsayt, öyle bir laf etti ki çok üzüldüm. CHP'nin önceki genel başkanının ağzından çıkanı kulağı duymuyor, Peygambere saygısızlık yapıyor, Hazreti Peygamberi ağzınıza almayın.

HAYIR DEMEK İÇİN DİLLERİNİ DEĞİŞTİRDİLER

16 Nisan'dan sonra milletten yetki alamayan hiç kimse iktidar olamayacak darbe heveslileri avucunu yalayacak, birileri bu yüzden haddi aşan ifadeler kullanıyor. PKK, Kandil'de Avrupa'da açıklamalar yapıyor ve evet çıkarsa biz biteriz diyor. Avrupa hayır demek için dillerini değiştirdi, gazetelerini Türkçe çıkarıyor, bu sayede Türkçe de öğreniyorlar."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...