Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Ocak 2018 14:28

Başbakan'dan Zeytin Dalı açıklaması: 214 hedef etkisiz hale getirildi

Yıldırım: "Şu ana kadar planlandığı gibi operasyon devam ediyor. 214 hedef vurulmuş, etkisiz hale getirilmiştir. Alanda temizlik çalışmaları sürüyor"

Başbakan'dan Zeytin Dalı açıklaması: 214 hedef etkisiz hale getirildi
başbakan yıldırım

Başbakan Binali Yıldırım, Nijer Başbakanı Brigi Rafini ile düzenlediği ortak basın toplantısında Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili olarak, "Şu ana kadar planlandığı gibi operasyon devam ediyor. 214 hedef vurulmuş, etkisiz hale getirilmiştir. Alanda temizlik çalışmaları sürüyor." bilgisini verdi. 

"Kardak'ta 96'da yaşanan krizi bugüne taşımak, bununla ilgili bir faaliyet göstermek, yeni bir kriz oluşturmak komşuluğa yakışmaz." diyen Başbakan Yıldırım, "Biz terörle mücadeleyle meşgulken bulanık suda balık avlama hevesine komşularımızın kapılması hiç yakışık almaz. Bunu da hoş karşılamayız. Ama buna benzer bir faaliyet eğer olursa, Türkiye olarak bizim her zaman tedbirimiz vardır. Hiç kimse endişe etmesin." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...