Tgrt Haber
24 Temmuz 2016 19:01

Başkan Topbaş'ın 48 saatlik en zorlu yolculuğu!

FETÖ'nün darbe girişimine New York'ta yakalanan Başkan Topbaş'ın İstanbul'a 48 saati bulan zorlu yolculuk sonrası dönebildiği ortaya çıktı.

Başkan Topbaş'ın 48 saatlik en zorlu yolculuğu!
kadir topbaş,

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, aylar öncesinden planlanan bir görev sebebiyle, BM Genel Sekreteri Ban Ki Moon'un daveti üzerine New York'a gitmişti.Başkan Topbaş'ın, FETÖ teröristlerinin hain darbe girişimi haberini öğrenir öğrenmez İstanbul'a dönebilmek yoğun mücadele ettiği ve her türlü imkanın kullanılması için kesin talimat verdiği ortaya çıktı

Başkan Topbaş ile irtibat ve koordinasyon görevi Türkiye'de Basın Danışmanı Serkan Fıçıcı, New York'ta ise yanında bulunan Başkan Danışmanı Kortan Çelikbilek'teydi.

Bu sırada hava sahasının kapalı olması, özel uçak bulunamaması sebebiyle Başkan Kadir Topbaş, İstanbul'a ancak 2 gün sonra gelebildi.

Böylesine önemli bir süreçte İstanbul'a dönemeyen Topbaş, İstanbul'a dönüşünde yaşanan aksaklıklar sebebiyle iki danışmanını görevden alma kararı aldı. Topbaş'ın Basın Danışmanlığı'na Cengiz Öztürk vekalet edeceği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...