Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Haziran 2017 07:17

Beşiktaş, Pepe için her yolu deniyor

Kartal, Real Madrid’den ayrılan yıldız ismi kadrosuna katmak adına tüm şartları zorluyor.

Beşiktaş, Pepe için her yolu deniyor
beşiktaş, pepe,

 Şenol Güneş yönetiminde gelen üst üste iki şampiyonluğun ardından çıtayı daha da yükseltmek isteyen Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’nde başarı elde etmek için gündemine dünyaca ünlü yıldız Pepe’yi almıştı.
 
Real Madrid kariyerine son veren Portekizli savunmacıyla bir süredir iletişim halinde olan Siyah-Beyazlılar, dudak uçuklatan maliyeti indirmek adına her yolu deniyor. Yıllık 5 milyon Euro garanti ücretin yanı sıra imza parası da isteyen 34 yaşındaki futbolcuya başkan Fikret Orman son teklifini sundu.
 
5 milyon da masada!
 
Buna göre Kartal, yıllığı 5 milyon Euro’dan iki yıllık sözleşmeyi masaya koyarken tecrübeli oyuncuya bu şartlarda imza parası ödemeyeceğini iletti.
 
Orman’ın, imza parası konusunda direten oyuncunun menaceri Mendes’e bir önerisi daha var. O da; senelik 3.5 milyon Euro’yla birlikte 2 milyon Euro da imza ücreti. Yani her iki ihtimalde de Beşiktaş Yönetimi, büyük ses getirecek transfer için kasasından 10 milyon Euro’yu çıkarmayı taahhüt etti. İş artık Pepe’nin bu öneriye vereceği yanıta kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...