Tgrt Haber
28 Temmuz 2016 11:56

Bozdağ, 'YAŞ kararları hemen uygulanacak'

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimini ve sonrasında yaşanan gelişmeleri değerlendiriyor.

Bozdağ, 'YAŞ kararları hemen uygulanacak'
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ,

Bozdağ'ın açıklamaları: O gün herkes karışık duygular içinde. Milletimiz, Meclisimiz, herkes farklı duygular içinde. O gece başta Sayın Cumhurbaşkanımızın, başbakanınımızn, partilerin, medyanın, milletin tavrı 'Darbeye hayır' tavrıdır. Demokrasiye, hürriyete, hukuk devletine sahip çıktılar. Cumhurbaşkanımız Marmaris'ten adeta ölüme uçtu. Meclis'te sadece AK Partililer değil, CHP'liler, MHP'liler var. Herkesteki duygu 'Bu Meclis'i açık tutacağız' duygusu. 'Demokrasiye milletimiz meydanlarda sahip çıkıyor, bizde burada sahip çıkacağız' duygusu. Orada herkes ölebilirdi. Ama insanlar orada durmayı tercih etti. O yüzden Meclis'te olan herkese teşekkür ediyorum İnsanların teriyle, kanıyla demokrasiye sahip çıktıklarını gösteren önemli bir olaydır.

KRİTİK YAŞ TOPLANTISI
Sayın Başbakanımız bir günlük toplantı olacağını ve kararların bugün açıklanacağını duyurmuıştu. Bugün olacak. Kararlar derhal uygulanacak. Devir teslim töreni, 30 Ağustos beklenmeyecek. Resmi Gazete'de yayımlandığı andan itibaren yürürlüğe girecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...