Tgrt Haber
08 May 2017 15:48

Bülent Arınç'tan açıklama: Kayseri'ye neden gitmedim

Abdullah Gül'ün babasının cenazesine, siyaset ve iş dünyasından birçok isim katıldı, Arınç hariç. Arınç katılmama nedenini açıkladı.

Bülent Arınç'tan açıklama: Kayseri'ye neden gitmedim
bülent arınç,açıklama,kayseri,abdullah gül,cenaze,

Arınç, Twitter hesabından, "11. Cumhurbaşkanımız Sn. @cbabdullahgul'ün muhterem babası Ahmet Hamdi Gül'ün vefatını teessürle öğrendim. Merhum Ahmet Hamdi Gül'e Allah'tan rahmet; başta Sn. @cbabdullahgul olmak üzere, tüm ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" yazdı.

MANİSA'DAYIM, ARABAM YOK

Ancak bugün cenazeye katılmayan Arınç'a neden gitmediği soruldu. Bülent Arınç, Kayseri'ye gitmeme nedeniyle ilgili olarak "Manisa'dayım. Buradan Kayseri'ye gitmek, öğle namazına yetişmek kolay değildi. Gidemedim. Altımda arabam yok. Allah rahmet eylesin, makamı cennet olsun" dedi.

"Makam aracınız yok mu" sorusuna ise Arınç, "Makam aracımı Ankara'da bırakmıştım. Manisa'ya uçakla geldim. Burada başka programlarım da vardı" yanıtını verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...