Tgrt Haber
18 Şubat 2017 02:19

Burhan Kuzu'dan TGRT Haber'e önemli açıklamalar

TGRT Haber'de Özge Özsağman'ın sunduğu 'Meselenin İçyüzü' programında konuklar İstanbul Milletvekili ve AK Parti MKYK üyesi Burhan Kuzu, Türkiye Gazetesi Yazarı Av. Rahim Er, Hürriyet Gazetesi Yazarı Deniz Zeyrek ve Yeniçağ Gazetesi Yazarı Arslan Tekin FETÖ’nün hain darbe girişimini masaya yatırdı.

Burhan Kuzu'dan TGRT Haber'e önemli açıklamalar
burhan kuzu, tgrt haber

AK Parti MKYK üyesi Burhan Kuzu, “Türkiye’de küçüklü büyüklü 12’den fazla darbe olmuş. 15 Temmuz gelmiş geçmiş en tehlikeli darbedir. Bu darbe girişimi adrese teslim, ülkenin bir takım ellere tamamen verilmesi şeklindedir. Devletin içine nüfuz etmiş, korkunç bir kadrodan bahsediyoruz. Ahtapot gibi. Askeriyede var, emniyette var, üniversitelerde var. Bunlar kadar bukalemun, bunlar kadar kendini gizleyen insanlar… Kendimden FETÖ’cü müyüm diye şüphe ettiğim oldu. “ dedi
Sayın Kuzu, Cumhuriyet tarihinde 65 hükümetin olmasına ilişkin “65. hükümet var Türkiye’de. 94 yıllık Cumhuriyet tarihinde 260 yıllık hükümet kurmuşuz. Bu kadar kötü yönetilmiş Türkiye. “ dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...