Tgrt Haber
08 May 2017 16:47

Cenazeye katılmayan tek lider

Abdullah Gül'ün babasının cenaze namazına devletin zirvesi katılırken MHP lideri Devlet Bahçeli katılmadı.

Cenazeye katılmayan tek lider
abdullah gül,cenaze,devlet bahçeli,

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 91 yaşında vefat eden babası Ahmet Hamdi Gül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım'ın da katıldığı cenaze namazı sonrasında son yolculuğuna uğurlandı. 

DEVLETİN ZİRVESİ ORADA

Cami-i Kebir'de kılınan cenaze namazında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, BBP Genel Başkan Mustafa Destici, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, eski Başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, eski Ekonomi Bakanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Ali Babacan, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, eski TBMM Başkanları Cemil Çiçek, Mehmet Ali Şahin, AK Parti'li milletvekilleri, çok sayıda eski ve yeni siyasetçi ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, merhum Gül'ün ailesi, yakınları ve vatandaşlar da yer aldı.

BAHÇELİ KATILMADI

Ahmet Hamdi Gül'ün cenaze namazına, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli katılmadı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...