Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Temmuz 2015 13:04

CHP'de sular durulmuyor

İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın'ın seçim sürecinde uyguladığı çalışmalar parti tabanında tepkilere neden oldu.

CHP'de sular durulmuyor
chp,murat karayalçın,

CHP'de Karayalçın'a alternatif oluşturacak isimler aranmaya başladı.'VİP Başkan' adı verilen Karayalçın'a tepkiler büyüyor. CHP'den atılan üyeleri yönetimine alan Karayalçın'ın CHP'li belediyeler üzerinde etkisi bulunmuyor.
Avcılar ve Silivri'de belediye başkanlarına karşı bayrak açan meclis üyelerini bile ikna edemeyen Karayalçın'ın bazı inşaat zenginlerini il yönetimine alması büyük tepki çekti.
Şu anda İstanbul'daki 13 ilçe başkanı Karayalçın'ın yerine alternatif bir aday üzerinde çalışmalara start vermiş durumda.
Öte yandan CHP'nin AK Parti'yle koalisyona katılması durumunda partide toplu istifaların yaşanacağı da gelen bilgiler arasında.
Karayalçın'ın ilçeler üzerinde ağırlığı olmadığı, belediyelerdeki sorunları çözemediği ve parti tabanına mesafeli durduğu için tepki çektiği öğrenildi.
Tüm bunlar yetmiyormuş gibi CHP'den atılıp SHP'den siyaset yapan kişileri yönetime alan Karayalçın için örgütte büyük tepkiye neden oldu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...