Tgrt Haber
26 May 2015 04:04

CHP'li İnce'den Kılıçdaroğlu gafı

Muharrem İnce, kaş boyayım derken göz çıkarttı. İnce öyle bir gaf yaptı ki Davutoğlu'nu eleştireyim derken Kılıçdaroğlu'nu zor durumda bıraktı.

CHP'li İnce'den Kılıçdaroğlu gafı
muharrem ince, kemal kılıçdaroğlu, kitap,

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'den özet gafı! Başbakan Davutoğlu'nun miting meydanlarındaki  "Özetten kitap anlaşılmaz" sözleriyle başlayan tartışma bu kez televizyonların stüdyolarına taşındı. CHP'li İnce, CHP liderinin "Kitap okumuyorum ama çıkarılan özetleri okuyorum" sözlerini duymamış olacak ki Kılıçdaroğlu'nun kitap özeti okumadığını, böyle bir sözünün de olmadığını söyledi.Didem Arslan, canlı yayının son bölümünde İnce'ye Başbakan Davutoğlu'nun "Özetten kitap anlaşılır mı?" sözlerini hatırlattı. Kılıçdaroğlu'nun o sözlerinden habersiz konuşan İnce, Aslan'ın "Kılıçdaroğlu da kitap özeti okuyor" sözlerine karşı çıktı. İnce, Kılıçdaroğlu'nun iyi bir kitap okuyucusu olduğunu söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...